Beoordelingen Vakgarage De Bilt

8,9
128 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 128 beoordelingen

Jan uit De Bilt

17-04-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Inmiddels al ruim vijf jaar vaste klant en ik ben nog steeds erg tevreden. Heel fijn dat ik de mensen van de receptie en de werkplaats goed kan vertrouwen.


Ja, ik beveel dit aan

Arie uit Bilthoven

14-04-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Ik ben al heel veel jaren bij deze garage, omdat ze nog 'ouderwetse' service verlenen.
Zijn zeer klantgericht en denken mee over uit te voeren reparaties etc. dringen nooit een reparatie op.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-04-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

jannie uit Bilthoven

07-04-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: prima bedrijf , klant vriendelijk deskundigheid ga ik vanuit , maar nog geen ervaring mee


Ja, ik beveel dit aan

Edgar uit Bilthoven

03-04-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: We worden er erg vriendelijk bejegend en geen vraag is te gek of te moeilijk. Er heerst een prettige sfeer, zeker ook op de werkvloer.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Bilthoven

24-03-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vooraf duidelijk, achteraf correct, en altijd schappelijk. Door de jaren heen een toonbeeld van dienstverlening.


Ja, ik beveel dit aan

Annelies uit De Bilt

06-03-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Al heel lang zijn wij bekend bij deze garage. En ik moet zeggen dat er tot nu toe nog nooit een klacht over mijn lippen is gekomen.Ze staan altijd voor mij klaar en in tijd van nood helpen ze me altijd uit de brand! Ik voel me ook niet beduveld. Graag noem ik hen bij mijn vrienden.


Ja, ik beveel dit aan

Barbara uit De bilt

02-03-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantgericht en oplossingsgericht


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Bilthoven

23-02-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een dag voor we op wintersport gaan meld ik mij bij Vakgarage De Bilt voor een kleine, maar wel complexe reparatie waar behoorlijk wat vakmanschap & inventiviteit voor nodig is. Ondanks de drukte in de werkplaats ben ik binnen een paar uur geholpen en kreeg in de tussentijd een leenfiets mee. Groot compliment aan team van Vakgarage De Bilt. Dank!


Ja, ik beveel dit aan

Irma uit Driebergen

10-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan