Beoordelingen Vakgarage De Dames van Hurkmans

8,7
70 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 70 beoordelingen

Nel uit Engelen

15-08-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Afgelopen week geweest, super super geholpen. zonder afspraak. De auto moest achterblijven. Ben door een hele aardige dame thuis gebracht. 16.00 uur auto klaar. Heb ze beloont met een doos bonbons..


Ja, ik beveel dit aan

Ingrid uit Den Bosch

13-08-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wat een fijn bedrijf! Oprecht, duidelijk, je weet waar je aan toe bent. Nooit geweten dat ik nog eens 'graag' naar een autobedrijf zou gaan. Ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Thea uit 's-Hertogenbosch

09-08-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettig contact gehad en fijn dat je van te voren weet wat de kosten zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Den Bosch

13-06-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bijvb geen extra kosten reparatie wat niet nodig is.
alleen min puntje met mij aankoop auto in 2006,
prijs niet inclusief aan gegeven staat op voorruit, extra bijkomend afleveringskosten en bijvb grote beurt.
Verneem graag reactie van u. Met vr gr Henk Roza.


Ja, ik beveel dit aan

Maurice uit Rosmalen

06-06-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service. Correcte rekening. Vriendelijke behandeling.
Kleine verrassing tijdens tweede rit na Grote beurt/APK:
Afdekplaat onder stuurkolom viel op mijn voeten: sluitdoppen waren niet gemonteerd. Gelukkig geen nare gevolgen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-06-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit 's-Hertogenbosch

05-06-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kwam alleen nog voor apk, kan eigenlijk niks over deskundigheid zeggen.
Al mijn gegevens werden netjes genoteerd alsof ik er als klant écht toe doe. Geeft een fijn gevoel.
Verder heb ik een algemeen veilig gevoel bij de dames garage en zal zeker terug willen komen als ik iets aan de auto wil laten doen.


Ja, ik beveel dit aan

Rogier uit Den Bisch

05-06-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Everline uit Nistelrode

05-06-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima!


Ja, ik beveel dit aan

Arie

09-05-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan