Beoordelingen Vakgarage De Haas

8,5
13 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 13 beoordelingen

Richard uit Nijmegen

14-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klant vriendelijk komen betrouwbaar over en zijn dat ook in het product wat ze verkopen in ons geval een Audi 1 s Line. We hebben
De auto nu 5 weken top auto gekocht. Dit adres is betrouwbaar klant vriendelijk en veel vakmanschap we zijn lovend over deze ondernemer.


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Nijmegen

14-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klant vriendelijk komen betrouwbaar over en zijn dat ook in het product wat ze verkopen in ons geval een Audi 1 s Line. We hebben
De auto nu 5 weken top auto gekocht. Dit adres is betrouwbaar klant vriendelijk en veel vakmanschap we zijn lovend over deze ondernemer.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Putten

10-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Garage zoals deze behoord te zijn, eerlijk en oprecht !! zeker aan te bevelen !!


Ja, ik beveel dit aan

Onno uit Utrecht

07-05-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik had op internet een schitterende bmw te koop gezien. Het contact met deze garage is uiterst prettig verlopen. Zeer betrouwbaar, deskundig en klantgericht.


Ja, ik beveel dit aan

Rob en Greet uit Benschop

20-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanaf het eerste moment al een goed gevoel bij deze garage, bij binnenkomst showroom direct geholpen door Kees totaal niet opdringerig gewoon het is zoals het is. Leuk en prettig familiebedrijf met diverse vakmensen in dienst. De nodige advies vragen naar volle tevredenheid beantwoord. Wij hebben naar alle tevredenheid een mooie jonge gebruikte golf gekocht voor een goede prijs. Hier is men nog echt klant en zeer zeker geen nummertje de deur staat altijd open en een bakkie komen drinken mag ten alle tijde. Kees en Hannie bedankt ook voor de mooie persoonlijke attentie bij aanschaf van de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit alkmaar

16-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer tevreden over deze garage.
Monteurs zeer gemotiveerd.
Mijn ervaring ; wat de merkendealer ( Gomes ) niet wist op te lossen, werd door monteur van de Haas, binnen 10 minuten opgelost!!
Klasse, dus mijn garage.
Goed werk Sander !

Groeten, Hans Plukker


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Tiel

01-04-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top bedrijf, staan altijd voor je klaar!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-03-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Waardeloos bedrijf!


Anoniem

07-02-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Slecht geholpen, auto staat nog op marktplaats en op de site gebeld van te voren lange reis gemaakt en dan krijg je een monteur die amper weet wat het aanbod is even na gaat vragen of ze die auto nog wel te koop is, belijkt die allang verkocht te zijn!!!!


Ger-Janneke uit Opheusden

31-01-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Reden onderhoud en apk. Ik word altijd netjes geholpen. Goede service en er word meegedacht met de klant.


Ja, ik beveel dit aan