Beoordelingen Vakgarage De Liesbosch

8,8
174 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 174 beoordelingen

kim uit Nieuwegein

13-05-2019
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-05-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima bedrijf. De beurt was precies zoals vooraf afgesproken, ook qua prijs. Volgend jaar weer dus. Communicatie via mail kan wat soepeler, als ik dan toch iets moet noemen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: heel vriendelijk te woord gestaan .
alle afspraken nagekomen en keurig afgeleverd.
we zijn blij met onze nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Daisy uit Nieuwegein

23-04-2019
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn auto was kapot, zeer kundige medewerker aan de telefoon, kon uit mijn verhaal het probleem al opmaken. Kon dezelfde dag nog komen en werd gemaakt terwijl ik wachtte. Netjes en snel geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Nieuwegein

14-04-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Erg tevreden. Prima werk en goede prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Sandra uit Nieuwegein

30-03-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik vind vakgarage de Liesbosch een fijne en goede garage. Zeer behulpzaam, vriendelijk en deskundig.
Prijs/kwaliteit weet ik niet, ik vertrouw er op dat het eerlijk gaat, dat is de uitstraling.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

29-03-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Al vele jaren klant van dit betrouwbare autobedrijf waarin de mensen het verschil maken!


Ja, ik beveel dit aan

Monique uit Houten

27-03-2019
5,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik had via Service Right auto's een APK keuring aangevraagd voor EUR 29,50 incl BTW. Uiteindelijk moet ik dan EUR 37,30 afrekenen en dat vind ik niet zo netjes.


Marylou uit Nieuwegein

11-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Je krijgt rustig de kans om rond te kijken zonder dat de verkoper achter je aan loopt. Het maken van een proefrit was geen enkel probleem.


Ja, ik beveel dit aan

Han uit Puiflijk

17-02-2019
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht


Ja, ik beveel dit aan