Beoordelingen Vakgarage de Wit

8,8
688 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
671 t/m 680 van 688 beoordelingen

Ilse uit Zoetermeer

11-01-2012
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb ruim een jaar geleden een gebruikte mini hier gekocht. Prijs/ kwaliteit prima. En nog belangrijker is dat ze na de aankoop ook altijd voor je klaar staan; betrouwbaar en zeer goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-12-2011
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Igor uit Rotterdam

07-12-2011
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed en vriendelijk geholpen met het onderhoud van mijn auto.
Ik heb (nog) geen ervaring met verkoop van auto's aan mij door vakgarage de Wit.


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Rotterdam

26-11-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: We komen al vele jaren bij deze garage.Zowel als aanschaf gebruikte auto's, onderhoud/apk dus het hele pakket.Je kunt er bijna altijd terecht.Goed advies en te vertrouwen.Zeer belangrijk !!!!!


Ja, ik beveel dit aan

H.m uit Zuidplas

29-10-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Rotterdam

29-10-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

john uit capelle a/d ijssel

29-10-2011
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ik heb vanaf mijn binnenkomst een zeer bgoed gevoel bij dit bedrijf(een verademing bij mijn ervaring bij mijn vorige)
mijn (1) betekent niet dat dit niet goed is; ik heb er geen gebruik van gemaakt en er daarom ook geen mening over.
bereikbarheid heeft te maken met evt OV, ik heb gelopen vv naar Capelle Schollevaar.


Ja, ik beveel dit aan

jacques uit NIEUWERKERKAANDEIJSSEL

28-10-2011
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit cap a/d ijssel

25-10-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kom al jaren bij dit bedrijf en wordt altijd netjes en eerlijk behandeld


Ja, ik beveel dit aan

Bernard uit Nieuwerkerk aan den IJssel

08-10-2011
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Toen ik een lampje kwam halen werd deze door de monteur er v akkundig en snel in de koplamp gemonteerd De monteur vond het verstandiger als hij het zelf deed Prima dat vind ik vakbekwaam en klantvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan