Beoordelingen Vakgarage Dijkstein

9,7
53 beoordelingen
  • Service 9,8
  • Deskundigheid 9,8
  • Prijs/kwaliteit 9,6
1 t/m 10 van 53 beoordelingen

Aad uit Schiedam

14-09-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer tevreden over deze garage. Komt er al jaren! TOP.


Ja, ik beveel dit aan

Elly uit Maassluis

07-09-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Meer dan top!
Ineens iets mis met Auto vanochtend
Kon meteen langs komen
Van alles voor me geregeld, vervangend vervoer werd heen en weer voor gebeld, dachten enorm met me mee om alsnog naar m'n werk te kunnen (om de auto weer te betalen 🙈) Maar uiteindelijk werd met een noodgang het onderdeel gebracht en erin gezet zodat ik met m'n eigen fijne vertrouwde auto weer veilig op pad kon!
Superfijne en meer dan klantvriendelijke service!!! Meer dan top! Binnen een uur weer veilig en wel onderweg!!!! Bedankt Dijkstein!!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Koos uit Maassluis

26-07-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede service staan altijd klaar na forse parkeerschade gelijk een goede leensauto terbeschikking.


Ja, ik beveel dit aan

Inge uit Maassluis

26-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vriendelijke medewerkers, goede service. Overleggen met de klant en geven mogelijkheden. Top bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Marieta uit Maassluis

26-07-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Heel goed bedrijf staan altijd voor je klaar en super aardige mensen


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Spijkenisse

26-07-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Gastvrij, zeer klantvriendelijk en vakmensen!


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Dinteloord

07-06-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima bedrijf, en klantvriendelijk personeel. Ga zo door.


Ja, ik beveel dit aan

Maikel uit Maasland

24-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden, goed geholpen met het uitzoeken van een nieuwe auto, vervolgens een snelle service !


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Rotterdam

22-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Nieuwe auto gekocht, telefonisch een prijs afgesproken en ter plekke was de deal binnen 3 kwartier, na het maken van een proefritje, rond. De auto doet het boven verwachting en kreeg nog een apk mee voor vertrek. Ontzettend tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Dinteloord

03-02-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed en eerlijk bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan