Beoordelingen Vakgarage Dijkstein

9,7
56 beoordelingen
  • Service 9,8
  • Deskundigheid 9,8
  • Prijs/kwaliteit 9,6
1 t/m 10 van 56 beoordelingen

Ton uit Dinteloord

09-02-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een fijn en eerlijk bedrijf met vriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

22-01-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kom hier al meer dan 35 jaar voor het eerst bij Marome.
Heel goede eerlijke en vakkundige garage met zeker ook dank aan Kevin en de rest van het personeel.
Ook Maikel dank voor goede service.
Maar vooral John voor altijd klaar staan en proberen de best mogelijke service en aandacht aan ons klanten te geven.
Dank jullie wel Gerry,Roy en Celeste


Ja, ik beveel dit aan

Martin

28-12-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super service. Gevraagd om een standaard APK, alleen lampje moest vervangen worden. Bij ophalen van de auto was de factuur nog niet klaar, of deze nagestuurd mocht worden, prima...wat een vertrouwen. Vervolgens zeer schappelijke bedragen gerekend. Net bedrijf en heel klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Aad uit Schiedam

14-09-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer tevreden over deze garage. Komt er al jaren! TOP.


Ja, ik beveel dit aan

Elly uit Maassluis

07-09-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Meer dan top!
Ineens iets mis met Auto vanochtend
Kon meteen langs komen
Van alles voor me geregeld, vervangend vervoer werd heen en weer voor gebeld, dachten enorm met me mee om alsnog naar m'n werk te kunnen (om de auto weer te betalen 🙈) Maar uiteindelijk werd met een noodgang het onderdeel gebracht en erin gezet zodat ik met m'n eigen fijne vertrouwde auto weer veilig op pad kon!
Superfijne en meer dan klantvriendelijke service!!! Meer dan top! Binnen een uur weer veilig en wel onderweg!!!! Bedankt Dijkstein!!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Koos uit Maassluis

26-07-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede service staan altijd klaar na forse parkeerschade gelijk een goede leensauto terbeschikking.


Ja, ik beveel dit aan

Inge uit Maassluis

26-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vriendelijke medewerkers, goede service. Overleggen met de klant en geven mogelijkheden. Top bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Marieta uit Maassluis

26-07-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Heel goed bedrijf staan altijd voor je klaar en super aardige mensen


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Spijkenisse

26-07-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Gastvrij, zeer klantvriendelijk en vakmensen!


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Dinteloord

07-06-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima bedrijf, en klantvriendelijk personeel. Ga zo door.


Ja, ik beveel dit aan