Beoordelingen Vakgarage Dijkstra

9,2
28 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 28 beoordelingen

PJ uit Leeuwarden

10-08-2018
8,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Eenvoudig en snel werd een vaste! prijsopgave, welke een heel stuk lager lag dan de omliggende garages.
De auto werd vanwege uitval van een opdracht, zelfs een dag eerder gemaakt


Ja, ik beveel dit aan

Ellis uit Leeuwarden

25-07-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn eerste 2 autootjes gekocht bij Vakgarage Dijkstra en daar ook altijd naar toe gegaan voor APK, reparaties e.d. Huidige auto nieuw gekocht. Zodra de garantie verliep weer vertrouwd naar Vakgarage Dijkstra voor onderhoud e.d. Kom er dus al jaren en zal dat ook blijven doen. Ik kan er altijd snel terecht en wordt gebeld over de eventuele kosten. Dat zorgt voor vertrouwen. Want ik heb nou eenmaal totaal geen verstand van de technische kant van auto’s!


Ja, ik beveel dit aan

Teije uit Leeuwarden

13-07-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al meerdere jaren klant van deze garage. Naar volle tevredenheid. Ik ben niet erg onderlegd in de autotechniek en dit bedrijf ervaar ik als deskundig en betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Raymond uit Leek

12-07-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom al meer dan 10 jaar bij Dijkstra met mijn oude Renaultjes en het is mede aan hun kennis en kunde te danken dat ik nog steeds van deze auto\'s kan genieten. Zelfs laswerk is geen probleem en grote reparaties worden met zorg uitgevoerd. En de ontvangst is altijd hartelijk. Fijn adres.


Ja, ik beveel dit aan

Stanley uit Leeuwarden

18-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik breng mijn Ford Focus al jaren bij deze garage.
Vriendelijk en deskundig personeel.
Reparatie en onderhoud worden altijd zeer goed en goedkoop uitgevoerd. Ik kan deze garage aan iedereen aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Eddy uit Leeuwarden

08-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekende garage. Werkzaamheden worden zeer vakkundig uitgevoerd. Eerlijk in advies en de verhouding van de prijs ten opzichte van de geleverde prestatie is voor klanten zonder meer acceptabel. Garage Dijkstra heeft het belang van de klant bovenaan staan! Dit in tegenstelling tot veel te veel andere garages.


Ja, ik beveel dit aan

Lodewijk uit Hallum

21-12-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede service. Mijn auto is zelfs opgehaald en teruggebracht voor een reparatie omdat ik net geopereerd was.


Ja, ik beveel dit aan

Jildert uit Leeuwarden

28-11-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik breng mijn auto inmiddels al een aantal jaar naar Vakgarage Dijkstra en dit bevalt uitstekend. Zelf ben ik vaak kritisch op andere garages omtrent kosten en onderdelen die vervangen moeten worden. (Ben zelf in bezit van een auto uit 2001).

Vakgarage Dijkstra informeert mij keurig over de zaken die voortkomen uit de keuring dan wel onderhoudsbeurten en geeft mij zelf de keuze om bepaalde punten te laten behandelen of niet. Dit werkt erg prettig. Vooral om dit laatste feit raad ik deze Garage dan ook van harte aan.


Ja, ik beveel dit aan

Hinne uit Leeuwarden

18-08-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: k ontving een eerlijk, duidelijk en betrouwbaar advies voordat een APK-keuring plaatsvond. Mijn auto was eerder bij een APK-grootgrutter op een aantal (min of meer onduidelijke) punten afgekeurd. Dit bedrijf was overduidelijk gespitst op onderdelenverkoop en werkplaatsomzet. Het was een verademing om te merken, dat vakgarage Dijkstra deze werkwijze niet hanteert. Ook bleek het mogelijk de APK-keuring meteen (vrijwel zonder wachttijd) uit te voeren. Aan alles heb ik gemerkt dat de klant het uitgangspunt is. En niet direct het genereren van omzet. Top gedaan!


Ja, ik beveel dit aan

C.J. uit Leeuwarden

25-04-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wat ontzettend fijn is, is dat de heer Keur er altijd is. Als je je auto komt brengen, als je m komt ophalen: hij staat je te woord en dat is fijn, want hij is te vertrouwen. Bovendien is het fijn, dat je altijd met dezelfde persoon te maken hebt.


Ja, ik beveel dit aan