Beoordelingen Vakgarage Duindam

8,8
354 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 354 beoordelingen

Sharmila uit Den Haag

28-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Seat Exeo tsi


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Wassenaar

15-02-2019
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb in december 2018 een Chevrolet Volt gekocht bij Vakgarage Duindam. Een familiebedrijf die erg klant- en servicegericht is. Er is heel veel bespreekbaar, waaronder kosteloos herstel van bumper-/parkeerschade etc. bij aankoop. Prettig contact, alles is bespreekbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Assendelft

14-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bijzonder vriendelijk en deskundig personeel, je maakt niet vaak mee dat op eigen iniatief een stap extra gezet wordt. Dat onderscheidt deze garage van de vele anderen waar ik tot nu toe ervaring mee heb.


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Rijswijk

11-02-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben net een andere auto gekocht. We hadden een Skoda Fabia Combi en die hebben we ingeruild tegen een gebruikte Mitsubishi Outlander PHEV. Prima uitleg gehad over de niuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Den Haag

09-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Skoda Octavia 1.4
Daarvoor Octavia, Superb, Fabia
Gedurende alle jaren en auto’s alleen maar goede ervaring met Duindam. Familieleden komen inmiddels ook voor onderhoud bij Duindam.


Ja, ik beveel dit aan

Seyhan uit Den Haag

21-11-2018
1,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Echt een slechte ervaring nooit meer naar deze dealer. Zonde van je geld/tijd.


Peter uit Capelle aan den IJssel

06-11-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Skoda


Ja, ik beveel dit aan

Jacques uit Voorburg

01-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mitsubishi Outlander PHEV, aanschafdatum 31/10/2018


Ja, ik beveel dit aan

Arie uit Moerkapelle

27-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een mooie tweedehands auto gekocht. Erg vriendelijk geholpen. Overschrijven en inruilen van vorige auto ging soepel. Een klein probleempje in de eerste week wat netjes opgelost is.


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Brielle

23-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Professionele vakgarage met uitstekende vakmensen. Al 2 auto's aangeschaft hier, omdat we zeer respectabel geholpen worden. Ook de after sales is uitstekend, want door papieren misverstand word er nu alsnog PDC ingebouwd! Betrouwbaar en vriendelijk en oplossing gericht. Volgende keer weer dus!


Ja, ik beveel dit aan