Beoordelingen Vakgarage Duindam

8,8
371 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 371 beoordelingen

Diana uit GELDERMALSEN

18-05-2019
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Snel en duidelijk


Martijn uit Rotterdam

17-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vakgarage Duindam is een zeer klantvriendelijke bedrijf. Nadat ik tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe auto van het kastje naar de muur werd gestuurd bij de grote dealers, vond ik bij Duindam de auto van mijn keuze. Ontvangst, informatievoorziening, snelheid van aflevering en service achteraf waren uitstekend. De komende jaren zal ik mijn onderhoud daarom zeker bij deze garage laten uitvoeren!


Ja, ik beveel dit aan

Caroline uit Voorburg

30-04-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Skoda


Ja, ik beveel dit aan

jan uit den haag

23-04-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mitsubishi Outlander

Goed advies, fijne service. Je merkt dat je met vakmensen te maken hebt.


Ja, ik beveel dit aan

Lucie uit Den Haag

23-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Opel Agila: Precies wat ik zocht hier gevonden. Jammer dat ik geen 11 kan geven, want ik ben meer dan tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

F.C.W. uit Rijswijk

22-04-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zoals ik al jaren gewend ben is, bij de laatste aanschaf van mijn auto, het is de 4e al, kan ik niets anders zeggen dat ik voortreffelijk geholpen ben en wordt.
of het nu gaat om inruil en aankoop, onderhoud, schadeafhandeling of service.
Tevens vindt ik de sfeer zeer goed, zou eigenlijk kunnen zeggen ouwe jongens krentenbrood. je kan altijd binnen lopen met vragen en uitdagingen en een luisterend oor en oplossing is er altijd, of je nu aan de servicebalie of bij een leidinggevende komt.
Ga voor al zo door.
het is nu een vakgarage maar men is er vergeten TOP voor te zetten.


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Leiderdorp

20-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gebruikte auto gekocht.
Onze ervaring met Ron Duindam is.
Service en klantvriendelijkheid staan bij Ron Duindam hoog in het vaandel. Frisse zaak met mooie uitstraling, worden goed te word gestaan en afspraken worden snel nagekomen. Onder andere per e-mail of per telefoon. Het bestaat nog, een autobedrijf waar je welkom bent. Een vakgarage die betrouwbaar genoemd mag worden.


Ja, ik beveel dit aan

Raymond uit Den Haag

15-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mercedes GLA 200
Leuk bedrijf om je auto te kopen. Nemen alle tijd en verlenen goede service. Ook na het aanschaffen van de auto nemen ze regelmatig contact op om te vragen of alles nog naar wens is.


Ja, ik beveel dit aan

Remy uit Den Haag

12-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Plezierig en vakkundig advies. Meedenkend in mijn wensen en ook nog in het afhandelen en overnemen van mijn oude auto die economisch total los was. Zelfs opgehaald op locatie bij de dealer waar deze stond een een marktconform voorstel gedaan waar ik erg tevreden mee was na wat er nog over was van mijn oude auto. Zeker een aanrader voor consumenten die net als ik wat wantrouwig zijn bij autodealer, maar deze dealer mag zich met recht een vakgarage noemen.


Ja, ik beveel dit aan

Marjos uit Noordwijk

10-04-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek naar een goede tweede hands auto kwam ik via internet terecht bij garage Duindam. Ik werd vriendelijk geholpen en duidelijke informatie


Ja, ik beveel dit aan