Beoordelingen Vakgarage Duindam

8,8
349 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 349 beoordelingen

Seyhan uit Den Haag

21-11-2018
1,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Echt een slechte ervaring nooit meer naar deze dealer. Zonde van je geld/tijd.


Peter uit Capelle aan den IJssel

06-11-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Skoda


Ja, ik beveel dit aan

Jacques uit Voorburg

01-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mitsubishi Outlander PHEV, aanschafdatum 31/10/2018


Ja, ik beveel dit aan

Arie uit Moerkapelle

27-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een mooie tweedehands auto gekocht. Erg vriendelijk geholpen. Overschrijven en inruilen van vorige auto ging soepel. Een klein probleempje in de eerste week wat netjes opgelost is.


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Brielle

23-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Professionele vakgarage met uitstekende vakmensen. Al 2 auto's aangeschaft hier, omdat we zeer respectabel geholpen worden. Ook de after sales is uitstekend, want door papieren misverstand word er nu alsnog PDC ingebouwd! Betrouwbaar en vriendelijk en oplossing gericht. Volgende keer weer dus!


Ja, ik beveel dit aan

willem uit rijswijk

17-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit bedrijf is ervoor zijn klant. Niks is teveel voor de mannen van Duindam. Zeer klant gericht bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Marie Jose uit Rijswijk Z-H

16-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aanschaf gebruikte auto. Ik rij al jaren met plezier Skoda Fabia diesel die in onderhoud is bij deze dealer. Ben overgestapt op een Seat Ibiza benzine-auto omdat de wegenbelasting voor de diesels de pan uitrijzen. De Seat rijdt als een zonnetje. Klantvriendelijk bedrijf, goede adviezen en zeer betrouwbaar. Een aanrader! Zowel voor de auto als mijzelf voelt het als thuiskomen.


Ja, ik beveel dit aan

Rin uit DEN HAAG

08-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel prettig, vriendelijk te woord gestaan en men staat klaar voor een babbeltje.
Kortom, Directeur en verkoper heeft alle tijd voor je.

Opm.: Voor deskundigheid en Service nog geen mening omdat ik mijn auto pas 5 dagen heb en nog geen gebruik maak van de Service afdeling.

P.Partoredjo


Ja, ik beveel dit aan

Renee uit Achterveld

04-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Almelo

03-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Opel Ampera 2012. Zeer plezierige begeleiding bij onze zoektocht naar een andere auto. Er werd alle tijd genomen om ons tot een goede keuze te laten komen. Heldere afspraken die allemaal correct en meteen zijn nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan