Beoordelingen Vakgarage Duindam

8,8
366 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 366 beoordelingen

F.C.W. uit Rijswijk

22-04-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zoals ik al jaren gewend ben is, bij de laatste aanschaf van mijn auto, het is de 4e al, kan ik niets anders zeggen dat ik voortreffelijk geholpen ben en wordt.
of het nu gaat om inruil en aankoop, onderhoud, schadeafhandeling of service.
Tevens vindt ik de sfeer zeer goed, zou eigenlijk kunnen zeggen ouwe jongens krentenbrood. je kan altijd binnen lopen met vragen en uitdagingen en een luisterend oor en oplossing is er altijd, of je nu aan de servicebalie of bij een leidinggevende komt.
Ga voor al zo door.
het is nu een vakgarage maar men is er vergeten TOP voor te zetten.


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Leiderdorp

20-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gebruikte auto gekocht.
Onze ervaring met Ron Duindam is.
Service en klantvriendelijkheid staan bij Ron Duindam hoog in het vaandel. Frisse zaak met mooie uitstraling, worden goed te word gestaan en afspraken worden snel nagekomen. Onder andere per e-mail of per telefoon. Het bestaat nog, een autobedrijf waar je welkom bent. Een vakgarage die betrouwbaar genoemd mag worden.


Ja, ik beveel dit aan

Raymond uit Den Haag

15-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mercedes GLA 200
Leuk bedrijf om je auto te kopen. Nemen alle tijd en verlenen goede service. Ook na het aanschaffen van de auto nemen ze regelmatig contact op om te vragen of alles nog naar wens is.


Ja, ik beveel dit aan

Remy uit Den Haag

12-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Plezierig en vakkundig advies. Meedenkend in mijn wensen en ook nog in het afhandelen en overnemen van mijn oude auto die economisch total los was. Zelfs opgehaald op locatie bij de dealer waar deze stond een een marktconform voorstel gedaan waar ik erg tevreden mee was na wat er nog over was van mijn oude auto. Zeker een aanrader voor consumenten die net als ik wat wantrouwig zijn bij autodealer, maar deze dealer mag zich met recht een vakgarage noemen.


Ja, ik beveel dit aan

Marjos uit Noordwijk

10-04-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek naar een goede tweede hands auto kwam ik via internet terecht bij garage Duindam. Ik werd vriendelijk geholpen en duidelijke informatie


Ja, ik beveel dit aan

Harold uit Den haag

07-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

conny uit rijswijk

02-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: mazda 3


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Kerkrade

01-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaringen zijn erg goed met deze vakgarage. Vanuit zuid Limburg gekomen om een bijzondere Kia te kopen. Leuke ontvangst en goede afhandeling van het hele verkoop proces.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Den Haag

01-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kwam informatief kijken voor een gebruikt, goed betrouwbaar autootje. Er was er net een binnen gekomen die op dat moment gepoetst werd (bij de lage prijs inbegrepen). Omdat de auto inderdaad voldeed aan de beloofde kwaliteit werd op een zeer nette en vriendelijke manier de koop gesloten. Ik had het gevoel dat ik als klant zeer gewaardeerd werd ongeacht dat het om een goedkoop autootje ging. Ik heb de auto nu 2 dagen en ben er zeer gelukkig mee. Wanneer ik in de toekomst een auto nodig heb ga ik als eerste bij dit bedrijf kijken. Naast de klantvriendelijkheid zag ik dat de voorraad auto's ook zeer uitgebreid is. Echt een aanrader voor iedereen.


Ja, ik beveel dit aan

Elvira uit Zoetermeer

28-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week een 2ehands Skoda fabia gekocht. Hij was net binnen en stond nog niet eens op internet. We zijn er super blij mee en hij rijd ook heel erg lekker. We hadden hem al binnen een week!! Top service!! Bedankt mannen!!!


Ja, ik beveel dit aan