Beoordelingen Vakgarage Duindam

8,8
371 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
11 t/m 20 van 371 beoordelingen

Harold uit Den haag

07-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

conny uit rijswijk

02-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: mazda 3


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Kerkrade

01-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaringen zijn erg goed met deze vakgarage. Vanuit zuid Limburg gekomen om een bijzondere Kia te kopen. Leuke ontvangst en goede afhandeling van het hele verkoop proces.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Den Haag

01-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kwam informatief kijken voor een gebruikt, goed betrouwbaar autootje. Er was er net een binnen gekomen die op dat moment gepoetst werd (bij de lage prijs inbegrepen). Omdat de auto inderdaad voldeed aan de beloofde kwaliteit werd op een zeer nette en vriendelijke manier de koop gesloten. Ik had het gevoel dat ik als klant zeer gewaardeerd werd ongeacht dat het om een goedkoop autootje ging. Ik heb de auto nu 2 dagen en ben er zeer gelukkig mee. Wanneer ik in de toekomst een auto nodig heb ga ik als eerste bij dit bedrijf kijken. Naast de klantvriendelijkheid zag ik dat de voorraad auto's ook zeer uitgebreid is. Echt een aanrader voor iedereen.


Ja, ik beveel dit aan

Elvira uit Zoetermeer

28-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week een 2ehands Skoda fabia gekocht. Hij was net binnen en stond nog niet eens op internet. We zijn er super blij mee en hij rijd ook heel erg lekker. We hadden hem al binnen een week!! Top service!! Bedankt mannen!!!


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit ‘s-Gravenzande

23-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super goed
Netjes en goed geholpen en meegedacht wat voor ons de slimste keuze zou zijn qua auto
Kwamen kijken naar een auto die we online zagen maar uiteindelijk met een super mooiere aanbieding de deur uit gegaan zonder verkooptrucjes of praatjes gewoon wat je zelf wil maar heel goed meegedacht met de wensen die we hadden


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Hardinxveld-giessendam

23-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We komen al bijna twintig jaar bij Ron Duindam en hebben net onze vierde auto bij hem gekocht. Betrouwbare autos, goede service en fijne sfeer!


Ja, ik beveel dit aan

Sharmila uit Den Haag

28-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Seat Exeo tsi


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Wassenaar

15-02-2019
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb in december 2018 een Chevrolet Volt gekocht bij Vakgarage Duindam. Een familiebedrijf die erg klant- en servicegericht is. Er is heel veel bespreekbaar, waaronder kosteloos herstel van bumper-/parkeerschade etc. bij aankoop. Prettig contact, alles is bespreekbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Assendelft

14-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bijzonder vriendelijk en deskundig personeel, je maakt niet vaak mee dat op eigen iniatief een stap extra gezet wordt. Dat onderscheidt deze garage van de vele anderen waar ik tot nu toe ervaring mee heb.


Ja, ik beveel dit aan