Beoordelingen Vakgarage Eefde

8,5
15 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,1
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 15 beoordelingen

RIK uit Ugchelen

09-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Prima Garage.
Helemaal TOP.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Gorssel

27-06-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb er net een keurige volvo gekocht. De oplever puntjes zijn snel en goed opgelost. Ook als er merkdealer expertise nodig is regelen ze alles!


Ja, ik beveel dit aan

maarten uit zutphen

16-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: top auto afgeleverd alles was vervangen wat hoorde,


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Ugchelen

10-05-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben prima ervaringen met deze garage.


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit Zutphen

02-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed, betrouwbaar en belangrijkste is dat ze afspraken nakomen. dus geen verrassingen achteraf


Ja, ik beveel dit aan

HW uit Lochem

27-03-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top garage !! Mijn ouders wonen niet in de buurt van Eefde, wij wel. Ze waren opzoek naar bepaalde auto. Vakgarage Eefde zou deze binnen krijgen. Omdat mijn ouders op leeftijd zijn en niet graag snelweg rijden, zijn ze met de gezochte auto naar mijn ouders gereden om hem te laten zien. Over 2 weken wordt de 2e hands auto bij mijn ouders thuis afgeleverd, echt TOP!!


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit Ijsselstein

10-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Afgelopen Zaterdag mijn nieuwe Suzuki Swift opgehaald. Perfecte en correcte aflevering, communicatie en reël bod op mijn inruil. Daar waar mijn eigen garage af liet weten gaf dit garage bedrijf mijn volledige service en deed z'n best de laatste witte Bandit te vinden en te leveren zoals ik die wil hebben


Ja, ik beveel dit aan

p. uit eefde

02-11-2016
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik had een review geplaatst n.a.v. mijn ervaringen met de APK keuring van mijn oude Volvo V40. Vakgarage Eefde heeft naar aanleiding daarvan contact met mij opgenomen en heeft toegegeven dat er fouten zijn gemaakt die niet gemaakt hadden mogen worden. Vakgarage Eefde heeft als compensatie een nieuwe distributieriem en twee nieuwe banden tegen gereduceerd tarief aangeboden. Dat aanbod heb ik aanvaard en naar alle tevredenheid (hoop ik) is die reparatie uitgevoerd. De auto werd gewassen afgeleverd inclusief een rolletje pepermunt. Top dus.


Ja, ik beveel dit aan

P uit Eefde

10-10-2016
1,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb mijn oude Volvo V 40 bij dit bedrijf APK laten keuren. Er bleek een en ander "mis" te zijn. Reparatie zou voor mij niet meer interessant zijn, dus dacht ik einde verhaal, einde auto. Echter de reparaties die genoemd waren hadden niets met de APK keuring te maken en zouden op termijn moeten gebeuren. Op advies van derden heb ik gevraagd wat WEL voor de APK noodzakelijk was en toen kwam er een heel ander plaatje/bedrag naar voren! Dus ik rijd weer rond in mijn Volvo V 40 APK goedgekeurd. Het verhaal is nog niet af. Als je een reparatie verricht waarbij er een wiel af moet dan is het wel zaak dat de wielmoeren weer goed aangedraaid worden........... ik reed rond in een auto met gevaar voor mij zelf, mijn inzittenden en mijn omgeving. Slechte zaak dus!


Maarten uit Zutphen

29-08-2015
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Erg goede prijs gekregen voor mijn oude Alto. Voor een onderhoudsbeurt kan je kiezen of je de gratis fiets gebruikt. Ik ben zelf blijven wachten. Kon dankzij de gratis wifi gewoon doorwerken voor de baas dat scheelt me weer een vrije dag opnemen. Lekker bakje koffie en een koekje erbij (als ze niet uitkijken wordt dit mijn vaste werkplek)


Ja, ik beveel dit aan