Beoordelingen Vakgarage Eekhof

9,2
525 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
481 t/m 490 van 525 beoordelingen

Anoniem

08-04-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hulpvaardig en vriendelijk. Deskundig, to the point, geen poespas.


Ja, ik beveel dit aan

GJ uit naarden

08-04-2011
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Erg vriendelijke mensen. Ik kom daar met mijn eerste eigen auto en ze zijn dan best vriendelijk geprijst


Ja, ik beveel dit aan

martin uit muiderberg

08-04-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Naarden

08-04-2011
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ik deze garage vertrouw, wat heel belangrijk is als je er niet bij blijft! Ik vertrouw hun advies.


Ja, ik beveel dit aan

HJM uit Naarden

08-04-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een top garage met prima servies


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Almere

08-04-2011
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik hier altijd vriendelijk geholpen word. Als ik mijn auto terug krijg na een reparatie kan ik erop vertrouwen dat ik weer een jaar zorgeloos kan rijden!


Ja, ik beveel dit aan

GJ uit Almere

08-04-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Bussum

08-04-2011
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit bedrijf biedt een zeer goeie service, zijn zeer klantvriendelijk en flexibel.


Ja, ik beveel dit aan

Barbara uit Bussm

08-04-2011
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik hier altijd fantastisch geholpen wordt en de auto perfect gerepareerd wordt, De mensen heel vriendelijk zijn en alles goed uitleggen, als ik iets niet snap, Ze zich aan hun afspraken houden, Goed advies geven en geen onnodige reparaties doen.


Ja, ik beveel dit aan

anita uit naarden

08-04-2011
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: de mensen vriendelijk zijn, tijdig bellen als er (onverwachte) reparaties uitgevoerd moeten worden, en de monteurs professioneel zijn.


Ja, ik beveel dit aan