Beoordelingen Vakgarage Etten-Leur

8,9
105 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 105 beoordelingen

Jan uit Etten leur

18-09-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede garage eerlijk en betrouwbaar kreeg ook gelijk leen auto mee


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

16-07-2018
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Perfecte service, hebben er alles aan gedaan het probleem op te lossen zonder hier extra kosten voor te rekenen.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Etten leur

04-06-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

jac uit Roosendaal

04-06-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Prima Garage.


Ja, ik beveel dit aan

Annie uit Zegge

01-06-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Je wordt er altijd goed geholpen, vriendelijke mensen, goede service en vooraf wordt alles met je doorgesproken en weet je waar je aan toe bent, ook wat de kosten zijn en dat vind ik fijn.


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Etten leur

15-05-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Lekker snel gereageerd en gerepareerd


Ja, ik beveel dit aan

Evelyne uit Fijnaart

14-05-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer goede ervaring, ik heb hier al 3 auto’s gekocht en ben hier zeer tevreden over! ook een fijne service , ik word altijd netjes te woord gestaan en geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige maand een VW Golf high-line, R-line voor mijn vrouw gekocht. Mooie auto met alles erop en eraan. Van 1e bezichtiging t/m verkoop was alles top geregeld. Nadat we de auto opgehaald hadden, sprong er na een aantal kilometers een waarschuwing in het scherm. Aangekomen bij een VW dealer bij ons in de buurt bleek dat de distributieketting vervangen moest worden. Domper?? Ja, maar fantastisch afgehandeld door Daan en zijn medewerkers. Voor hem ook een verrassing dat dit gebeurde omdat hij de auto ook nog uitgelezen had maar zonder problemen opgelost. Niet overal wordt je nog zo goed behandeld dus een dikke pluim voor deze garage. De auto rijdt nu geweldig en mijn vrouw is er superblij mee. Dit bedrijf is echt een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Roger uit Zundert

02-05-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor mij de eerste maal dat ik bij deze garage kom. Vriendelijke ontvangst in een vriendelijke sfeer. Alles tot op heden netjes afgehandeld.


Ja, ik beveel dit aan

Marina uit Etten-Leur

01-05-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan