Beoordelingen Vakgarage Euser

9,5
8 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 8 van 8 beoordelingen

Quinten

25-07-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede sfeer en service, fijne zaak.


Ja, ik beveel dit aan

Yoric uit Uithoorn

25-07-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ontzettend fijne service, vriendelijk, snel en met expertise. Heel tevreden met hoe problemen worden verholpen en de prijs/kwaliteit verhouding.


Ja, ik beveel dit aan

Marry uit De Kwakel

09-07-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ik heb een freelander uit 2000 heerlijke auto maar veel problemen garage na garage nooit de goede kunnen vinden,nu wel gevonden Euser B.V> is echt een goede garage.


Ja, ik beveel dit aan

Olle uit Uithoorn

03-02-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super goed geholpen, vriendelijk, snel en deskundig. Goede prijs voor al het werk dat zij hebben verricht. De auto rijd ook nog eens soepeler dan daarvoor.


Ja, ik beveel dit aan

c

28-09-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Snelle en nette service. Technisch mankement werd snel verholpen en kon in de tussentijd mooi gebruik maken van een prima leen auto!


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Uithoorn

26-06-2015
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijn en eerlijk bedrijf, Euser is een echte vakgarage.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Uithoorn

17-06-2014
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer prettige garage. Type dorpsgarage/familiebedrijf. Geen poespas, geen praatjes, gewoon een bedrijf waar je met vertrouwen je auto naar toe brengt voor groot of klein onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Uithoorn

09-06-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan