Beoordelingen Vakgarage Evenhuis

8,9
22 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 22 beoordelingen

David uit groningen

29-10-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Renault Master gaf een probleem aan met de injectie. Ik werd zonder afspraak meteen netjes geholpen en er werd meteen actie ondernomen om het probleem vast te stellen.
Een week later kon de auto al ingepland worden voor de reparatie (bij een goede garage is het altijd druk).


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Engelbert

15-10-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Woensdag avond, auto rijd niet meer, mankement aandrijfas, auto afgeleverd bij Evenhuis.
Vrijdag daarop, mankement opgelost, auto rijd weer.
Een greep uit de top service van Garage Evenhuis!!!


Ja, ik beveel dit aan

Greetje uit Groningen

09-10-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vakbekwaam & servicegericht, dat zijn ze bij garage Evenhuis. Toen ik kwam voor een (dacht ik) kapotte uitlaat maar het een ander euvel bleek te zijn, werd de reparatie uitgevoerd zonder dat daar kosten voor werden gevraagd ('neem zo maar weer mee hoor!'). Ze hebben verstand van zaken, goede vaklui en zijn van de ouderwetse (en dat is positief) service.


Ja, ik beveel dit aan

marian uit lemmer

18-03-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Had de voor ons nieuwe auto net 1 week en 'strandde' om de hoek bij garage Evenhuis. Ik was geen klant, werd direct deskundig geholpen en het resultaat was dat ik weer supersnel verder kon. Het is dat wij elders wonen maar anders kwam ik hier zeker voor onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

jan uit groningen

16-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: bijzonder vriendelijk en behulpzaam;
vakmanschap top
en zoekt altijd naar een voordelige oplossing:
bijv. goede tweede hands onderdelen


Ja, ik beveel dit aan

Tjalda uit Groningen

18-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Topgarage! Het vriendelijke, behulpzame en vakkundige personeel levert kwaliteit en uitstekende service! Het is een betrouwbare vakgarage die eerlijk en helder communiceert over de uit te voeren reparaties en de te verwachten kosten. Bij dit leuke familiebedrijf staat de klant centraal en het onderhoud wordt verricht voor een schappelijke prijs. Kortom: een echte aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Tjeerd uit Groningen

07-02-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik kwam op het laatste moment voor een reparatie.
Geweldig dat het tussendoor nog even kon.
Vriendelijke en erg goede service.
Bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Daniƫl uit Groningen

23-01-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goede ervaringen. Auto nu al een paar jaar in onderhoud hier. "No nonsense" autobedrijf, eerlijk, betrouwbaar, drijft je niet op kosten/als iets niet hoeft te gebeuren wordt dat ook niet gedaan en erg vakkundig! Veel slechte ervaringen met andere garages en ook dealermerk garages waar ik gewoonweg opgelicht werd. Hier niet, kan van harte aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Allie uit Groningen

02-04-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Robert

13-01-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik was op zoek naar een garage in de buurt van mijn werk en vanwege de zeer goede reviews op internet gekozen voor deze garage.

Afspraak gemaakt voor onderhoudsbeurt + APK, en ook voor mij een zeer goede ervaring. Een probleem waar mijn auto al meerdere jaren last van had (soms afslaan na wegrijden) en de dealer niet kon oplossen, had deze garage in een keer gevonden en opgelost.

Qua prijspeil: de garage is niet bijzonder goedkoop, de prijzen van de onderdelen zijn ongeveer gelijk aan die van de dealer. Het kennis- en serviceniveau ligt in ieder geval hoger.


Ja, ik beveel dit aan