Beoordelingen Vakgarage F&M

8,2
28 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 28 beoordelingen

Simon uit De Klomp

09-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf met super service. In augustus een gebruikte auto aangeschaft en onlangs terug geweest voor een paar kleine reparaties. Geheel kosteloos gerepareerd en dit kon gewoon op een zaterdag zodat ik geen vrij hoefde te nemen. Jammer dat ze niet bij mij in de buurt zitten. Maar zeer zeker een absolute aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Judith

04-08-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Betrouwbaar en enorm servicegericht.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Boskoop

17-07-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Andere auto aangeschaft, ben er helemaal happy mee.


Ja, ik beveel dit aan

ELLEN uit 's-Gravendeel

14-06-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben onze gebruikte Renault Grand Scénic bij F&M garage gekocht. De klantvriendelijkheid straalde meteen van alles af. Het enthousiasme en de energie waarmee eigenaar Menno ons hielp gaf meteen vertrouwen en hij deed zijn uiterste best om ons te helpen de juiste keuze te maken. Ook toen we kort na de aanschaf een mankement ontdekten werd er meteen een afspraak gemaakt om dit voor ons te verhelpen.
Een degelijk en betrouwbaar bedrijf wat overduidelijk door heel hard werken is gegroeid en waar de klant zich nog koning voelt!


Ja, ik beveel dit aan

Mina uit Bodegraven

22-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel erg goed!


Ja, ik beveel dit aan

henk uit waddinxveen

14-03-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: doen wat ze zeggen erg tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Waddinxveen

19-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Inmiddels 3 auto's gekocht. Wij zijn zeer te spreken over de service. Je koopt een auto, spreekt de prijs af en daar wordt veel voor gedaan. Met onze 3e auto hadden we wat pech. Is ook niet de nieuwste dus kan gebeuren. Ze hebben het gewoon netjes opgelost, en dat is belangrijk. Gewoon een goed autobedrijf! Koop onze volgende auto ook daar. Onderhoudsprijzen, scherp en ze denken mee. Leuk bedrijf, aardige eigenaren en personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-01-2018
3,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Occasion gekocht tot onze spijt
Was achteraf veel mis mee
Paar keer terug geweest , kwam vaak net even
Ongelegen , dus werden de klachten even snel opgelapt en beetje weg gelachen
Als de occasion start en /of rijd dan ga ik met een grote boog om f&m auto heen


Paul uit Hazerswoude

16-01-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige garage, no nonsense.
Deskundige mensen en goede service


Ja, ik beveel dit aan

Josef uit Hazerswoude-Rijndijk

14-12-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het is een heel leuke garage, Menno geeft goed advice als het nodig brengen ze je naar de busstation of als ze een leen auto te staan hebben kan je hierom vragen. Ze hebben ook Wifi.


Ja, ik beveel dit aan