Beoordelingen Vakgarage Foolen

8,8
136 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 136 beoordelingen

Harmen uit Amsterdam

03-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Halverwege vorig jaar kocht ik een Ford Focus stationwagen uit 2005 bij de familie Foolen. De wagen bevalt nog steeds erg goed en hij kwam onlangs glansrijk door de APK. Het onderhoud was inderdaad uitstekend, zoals me ook door de heer Foolen was verzekerd. Blij dus met mijn aankoop.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Veghel

15-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een nette ontvangst en een fijne omgang. Recentelijk een Volvo V50 gekocht. De auto bevalt erg goed. Vakgarage Foolen komt afspraken goed na en heeft een goede en klantgerichte service. Kortom een fijn familie bedrijf met oog voor detail. E


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit St. Willebrord

07-12-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen zomer een bmw e65 750i gekocht. Heb hem nu een half jaar en is gewoon een super nette en goede auto. Ben ook zeer goed behandeld met de aankoop en inruil. Hier zouden veel een voorbeeld aan moeten nemen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kan heel kort zijn: TOP!!! in alle opzichten.
Zeer vriendelijk, eerlijk, geen drammer en enorm gastvrij. Dit geldt voor alle 4 familieleden.
Menig dealer/autohandelaar missen een aantal van bovengenoemde punten.


Ja, ik beveel dit aan

Andy uit Haelen

13-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren een mooie goed onderhouden auto gekocht. We konden de eerste keer bij het kijken en gisteren bij het kopen na sluitingstijd langs komen. We werden vriendelijk geholpen en de deal die ik bij de auto kreeg was fair. Er werd mij vakgarage garantie aangeboden en deze hebben wij ook gekozen. 12 maanden garantie all in is een top deal!! Nu hopen dat deze positieve vibe aanhoud ;)


Ja, ik beveel dit aan

Ruud

05-05-2017
1,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Weinig kennis van zaken als het om BMW gaat, sturen de auto door naar een merk dealer en jij betaald de hoofdprijs. Beter ga je direct zelf naar de merk dealer.


Etiƫnne uit Empel

23-12-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Eerlijk. Dat is mijn ervaring met Foolen. Dit bedrijf trekt je niet het vel over je neus maar is eerlijk naar de klanten toe. Natuurlijk zit niet alles altijd mee. Dan leg je de klant uit wat het probleem is en kom je tot een oplossing. De voorstellen tot op heden waren zo eerlijk dat ik dit bedrijf een warme douche geef :-)).


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit 's-Hertogenbosch

23-01-2016
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Onderhoud, reparaties en keuringen van twee personenauto's van ongeveer 12 jaar oud.


Ja, ik beveel dit aan

Andreas uit Hannover Duitsland

20-12-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: One of the best services i ever had! They gave me really a lot of time to inspect the car i wanted to buy (1984 Chevy Suburban), lifted it up, explained everything and Bart was absolutely honest even about the smallest defects. All the time very friendly and helpful, always good communication, helped me to get export-plates to bring the car home to germany etc. etc. My impression was that they do everything for their customers - perfect! A very nice family-business where "Service" is not only a empty word. I am very satisfied, thank you!


Ja, ik beveel dit aan

Doet

14-12-2015
4,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring:
Leuk familiebedrijf voor APK keuring.
Mooie ruime locatie.
Helaas beshcikken ze niet over apparatuur om voor iedere auto een juiste diagnose te kunnen stellen.
Reparaties van reparaties worden in rekening gebracht