Beoordelingen Vakgarage Geldrop

8,7
483 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
461 t/m 470 van 483 beoordelingen

jac uit geldrop

23-08-2013
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

F uit Eindhoven

25-04-2013
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Twee weken na aankoop van mijn Clio I kreeg de motor een olielekkage. Gebeld en ik kon meteen langskomen. De olielekkage is direct gemaakt en daarnaast een koelvloeistofslang vervangen. Alles is onder de noemer service gedaan.

Ik kom zelf uit Eindhoven, maar ik rij graag even om voor goede service van een jong en flexibel team!


Ja, ik beveel dit aan

Bennie uit Eindhoven

08-02-2012
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Fantastisch! Eindelijk een bedrijf die me niet fopt.
Ik ben eigenaar van een taxibedrijf dus voor mij is het noodzaak dat mijn auto's het doen. Een auto huren is voor ons bedrijf geen optie omdat dit simpelweg niet mag. Laatst belde ik remau savonds dat mijn accu het niet deed. Ze kwamen savonds laat voor de deur met min 8 mijn accu vervangen zonder hier extra kosten voor te rekenen. Precies 1 dag later knalde mijn remcilinder uit elkaar. Ik kon meteen terecht en meteen ging met aan het werk.

Deze jongens doen fantastisch hun best, precies waar ik naar op zoek was!!!


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit geldrop

18-10-2011
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben een vaste klant van Remau (voormalig autotempel) en op de service is niks aan te melden

Je wordt netjes gebeld als de auto is nagekeken en als er eventuele reparaties nog bijkomen


Ja, ik beveel dit aan

jaap uit helmond

15-10-2011
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

martin uit geldrop

11-10-2011
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: uitstekend, alert enservice gericht


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-10-2011
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

ahgm uit geldrop

29-09-2011
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

wesley uit Geldrop

26-09-2011
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: andere reden je kan met alles terecht hier en dat is super


Ja, ik beveel dit aan

Petra uit Eindhoven

25-09-2011
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb er een gebruikte auto aangeschaft en mijn oude auto erop ingeruild. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. De service is top en de prijs/kwaliteitsverhouding is ook super.


Ja, ik beveel dit aan