Beoordelingen Vakgarage Geurts

8,8
11 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 11 beoordelingen

H.H.M. uit Weert

19-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij aflevering van onze auto ontdekten we een lakprobleem. Dit had voorheen niemand gezien. Dhr. Geurts nam hierop direct actie en kwam met een passend voorstel om het op te lossen. Daags na aflevering kwam aan het licht dat er een software update moest plaatsvinden. Ook toen kwam er direct actie vanuit garage Geurts en werd een afspraak bij de merkdealer gemaakt.
Kortom: ik kan enkel maar positief oordelen. Keurige, betrouwbare garage.


Ja, ik beveel dit aan

Saat uit Nijmegen

17-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: In 1 woord.... Super!! Alles klopte. Zeer tevreden met alles.


Ja, ik beveel dit aan

G uit Gronsveld

16-10-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: 4 maanden geleden een mercedes gekocht bij ruden geurts te echt. Vorige week opeens tijdens rijden een vreemd geluid aan t stuur. Onmiddelijk naar garage geurts gereden. Bij aankomst was er pauze wat ik niet wist. Maar na 5 minuten werd auto al naar werkplaats gereden. Storing geconstsateert en gemaakt. Kosten 0 euro!!!!!!! Welke andere garage zou dit ook doen????? Maw alweer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Gronsveld

04-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super mooie mercedes gekocht bij ruben geurts. Niet 99 maar 100 procent tevreden. Auto rijd super- uitstekende aflevering etc. maw man van zijn woord!!!!


Ja, ik beveel dit aan

marcel uit susterseel

07-06-2016
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Deskundig, snel, en klantgericht


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Echt

20-05-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben al vele jaren klant bij dit bedrijf en dit nog steeds tot volle tevredenheid


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Weert

14-10-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Grote beurt + apk


Ja, ik beveel dit aan

Sebastiaan uit Echt

28-06-2014
2,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Laat je niet te hard van de wijs brengen door eerdere beoordelingen (die van werknemer Kay). Sinds het overleden van Hen merk ik dat het wat meer om het geld en minder om de klanttevredenheid draait. Erg jammer.
Ik ben er belazerd en wil graag anderen ervan behoeden dat ze ook te veel moeten betalen. vertrouw niet meer op de goede ervaringen die u eerder gehad hebt met dit bedrijf.


kay uit echt

22-11-2013
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

kay uit echt

22-11-2013
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan