Beoordelingen Vakgarage Groen

8,6
54 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 54 beoordelingen

R uit Noordwolde

16-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek naar een andere auto. Zeer hartelijk ontvangen. Geen snelle verkoop praatjes. Mooie occasions in assortiment en keurig, netjes bedrijf.
Helaas geen zaken kunnen doen, maar ik beveel dit bedrijf aan en zou direct weer komen, wanneer er iets voor mij bij zou staan.


Ja, ik beveel dit aan

Tuut uit Puntjepuntjepuntje

26-12-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: bij vakgarage Groen werd er goed meegedacht nadat mn auto totallos werd gereden om de situatie op te lossen. Ook heb ik er een fijne 2de hands auto kinnen aanschaffen.


Ja, ik beveel dit aan

Harrie uit wetering

25-10-2017
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-10-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top ervaring gehad met dit bedrijf! Problemen gehad met de navigatie van de auto die ik net bij Vakgarage gekocht had. Kosteloos is er een oplossing voor gevonden. Nogmaals bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-10-2017
6,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-05-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Oscar uit Vollenhove

03-05-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Klasse, Kees Vermue is een topper.


Ja, ik beveel dit aan

Siemen uit Vollenhove

06-03-2017
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Staan altijd klaar. Zelfs een keer op zondag. Top!!!


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit sint jansklooster

17-02-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super, de leenauto stond klaar, met terug brengen alleen even tanken en overstappen in je eigen auto


Ja, ik beveel dit aan

Fabian uit Marknesse

03-01-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De ervaring met Groen is uitstekend en vakkundig


Ja, ik beveel dit aan