Beoordelingen Vakgarage H&H

8,1
79 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8
  • Prijs/kwaliteit 7,9
1 t/m 10 van 79 beoordelingen

Ad uit Annen

07-01-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Dit is werkelijk een top garage! Wij hebben een auto bij deze garage gekocht en zijn er zeer tevreden mee. Vriendelijk en vakkundig personeel en eigenaar. Toen wij de auto een paar dagen in ons bezit hadden, kwamen wij en mijn huidige dealer er achter dat er een paar mankementen aan de auto waren. Daarna direct vakgarage H & H in Leek gebeld. Hebben toen een afspraak gemaakt om naar de zaken te kijken. Door de telefoon gelijk op ons gemak gesteld, door te vertellen dat als er problemen zijn met de auto deze in alle redelijkheid kostenloos zullen worden vervangen, mits zij de zelfde mening delen met mijn dealer. Na dit bezoek konden zij deze mening voor 75 % delen en gingen over tot het repareren van de problemen. Met als gevolg dat ik maar 25 % van het totaal bedrag hoefden te betalen. Hier kon ik mij prima in vinden. Nogmaals zeer goed afgehandeld en correct opgelost. Zijn erg blij met de nieuwe auto en zullen in de toekomst zeker weer naar deze (vakgarage) toe gaan. Ik durf deze garage zeker aan te bevelen om een auto te kopen of in onderhoud te hebben! Echt geweldige mensen! Top!


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Haulerwijk

19-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer fijne en nette garage.
Gisteren de nieuwe (Lancia Delta III) auto opgehaald, alles weer met veel vertrouwen en plezier afgehandeld. Dit is sinds 2000 de zesde auto op rij hier door ons aangeschaft en elke keer naar volle tevredenheid en vertrouwen van beide kanten.
Heine en team, bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

rob uit roden

23-03-2018
7,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: een positieve ervaring


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Roden

01-03-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Dit bedrijf kan als voorbeeld dienen voor andere garage bedrijven, hoe en wat service is. M


Ja, ik beveel dit aan

Tim de Vries

10-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super Vakgarage,....uiterst correcte mensen,...echt een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

B. uit Barneveld

24-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie Ford Cmax gekocht met bijgekochte garantie. Door Hijne is de auto afgeleverd in Lelystad zodat wij niet vanuit Barneveld naar Leek hoefden te rijden. Echt top!
Binnen een paar weken kreeg de auto een motorstoringslampje. De storing werd door de ANWB als storing van het roetfilter uitgelezen. De auto is door Hijne in Lelystad opgehaald en we konden gelukkig de leenauto van H & H gebruiken. Uiteindelijk bleek het de thermostaat te zijn. Er is grondig gecheckt en gecontroleerd of hierdoor de storing was opgelost en toen dat weer helemaal ok was hebben we de auto's weer omgeruild in Zwolle. (halverwege Leek en Barneveld)
Heel tevreden over de service van H&H!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-01-2018
5,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij kochten onlangs een Fiat 500. Mooie auto en werd ook zeer netjes afgeleverd.

Maar ook met een APK waarbij er geen enkele aantekening was omtrent binnenkort te verwachten reparaties. Na nog geen 2500 km en ruim twee maanden later klonk er ineens bij het remmen een metaal-op-metaal geluid. Ik heb de auto gelijk aan de kant gezet en naar een garage gebracht. Resultaat: nieuw wiellager, nieuwe remklauw en rondom nieuwe remblokken/-schoenen. Ruim €550 euro lichter hetgeen ik toch zou willen kwalificeren als 'zwaar teleurstellend'.


Suzan uit Emmen

12-01-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Inmiddels mijn tweede auto hier gekocht. Beide auto’s ook in onderhoud bij dit bedrijf. Goede prijs-kwaliteitverhouding.


Ja, ik beveel dit aan

Floris uit Noordlaren

21-12-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Dit bedrijf heeft vakkundige monteurs in dienst. Onze auto's worden naar volle tevredenheid door Vakgarage H&H onderhouden. Ook de afdeling verkoop is vakkundig en vriendelijk. Zeker aan te bevelen


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Groningen

14-12-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vandaag naar Groningen naar Leek gereden. Onderweg plotseling motor storing. Kon Leek nog net halen. H&H had het druk en was onderbezet door ziekte. Toch is mijn Panda nog dezelfde dag keurig gerepareerd. Top!!!


Ja, ik beveel dit aan