Beoordelingen Vakgarage H&H

8,0
77 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 7,9
  • Prijs/kwaliteit 7,9
1 t/m 10 van 77 beoordelingen

rob uit roden

23-03-2018
7,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: een positieve ervaring


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Roden

01-03-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Dit bedrijf kan als voorbeeld dienen voor andere garage bedrijven, hoe en wat service is. M


Ja, ik beveel dit aan

Tim de Vries

10-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super Vakgarage,....uiterst correcte mensen,...echt een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

B. uit Barneveld

24-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie Ford Cmax gekocht met bijgekochte garantie. Door Hijne is de auto afgeleverd in Lelystad zodat wij niet vanuit Barneveld naar Leek hoefden te rijden. Echt top!
Binnen een paar weken kreeg de auto een motorstoringslampje. De storing werd door de ANWB als storing van het roetfilter uitgelezen. De auto is door Hijne in Lelystad opgehaald en we konden gelukkig de leenauto van H & H gebruiken. Uiteindelijk bleek het de thermostaat te zijn. Er is grondig gecheckt en gecontroleerd of hierdoor de storing was opgelost en toen dat weer helemaal ok was hebben we de auto's weer omgeruild in Zwolle. (halverwege Leek en Barneveld)
Heel tevreden over de service van H&H!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-01-2018
5,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij kochten onlangs een Fiat 500. Mooie auto en werd ook zeer netjes afgeleverd.

Maar ook met een APK waarbij er geen enkele aantekening was omtrent binnenkort te verwachten reparaties. Na nog geen 2500 km en ruim twee maanden later klonk er ineens bij het remmen een metaal-op-metaal geluid. Ik heb de auto gelijk aan de kant gezet en naar een garage gebracht. Resultaat: nieuw wiellager, nieuwe remklauw en rondom nieuwe remblokken/-schoenen. Ruim €550 euro lichter hetgeen ik toch zou willen kwalificeren als 'zwaar teleurstellend'.


Suzan uit Emmen

12-01-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Inmiddels mijn tweede auto hier gekocht. Beide auto’s ook in onderhoud bij dit bedrijf. Goede prijs-kwaliteitverhouding.


Ja, ik beveel dit aan

Floris uit Noordlaren

21-12-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Dit bedrijf heeft vakkundige monteurs in dienst. Onze auto's worden naar volle tevredenheid door Vakgarage H&H onderhouden. Ook de afdeling verkoop is vakkundig en vriendelijk. Zeker aan te bevelen


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Groningen

14-12-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vandaag naar Groningen naar Leek gereden. Onderweg plotseling motor storing. Kon Leek nog net halen. H&H had het druk en was onderbezet door ziekte. Toch is mijn Panda nog dezelfde dag keurig gerepareerd. Top!!!


Ja, ik beveel dit aan

Helene uit Wezep

09-11-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooi bedrijf waar op een no-nonsense manier uitgebreid de tijd voor je genomen wordt.
Prachtige ds3 gekocht voor een mooie prijs.
De moeite waard om een stuk voor te rijden!


Ja, ik beveel dit aan

Gert Jan

02-10-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Particuliere auto verkocht via Vakgarage H&H Leek. De service is uitstekend en vanaf het eerste contact duidelijke en realistische informatie ontvangen. De auto was binnen 2 weken verkocht voor de afgesproken prijs en alle bureaucratische handelingen zijn volgens afspraak door H&H afgehandeld. In vergelijking met anderen geen valse belofte en geen (te) mooie verhalen. Uitstekende service en ik beveel dit bedrijf aan iedereen aan. Complimenten en dank aan Heine


Ja, ik beveel dit aan