Beoordelingen Vakgarage H&H

8,1
79 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8
  • Prijs/kwaliteit 7,9
11 t/m 20 van 79 beoordelingen

Helene uit Wezep

09-11-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooi bedrijf waar op een no-nonsense manier uitgebreid de tijd voor je genomen wordt.
Prachtige ds3 gekocht voor een mooie prijs.
De moeite waard om een stuk voor te rijden!


Ja, ik beveel dit aan

Gert Jan

02-10-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Particuliere auto verkocht via Vakgarage H&H Leek. De service is uitstekend en vanaf het eerste contact duidelijke en realistische informatie ontvangen. De auto was binnen 2 weken verkocht voor de afgesproken prijs en alle bureaucratische handelingen zijn volgens afspraak door H&H afgehandeld. In vergelijking met anderen geen valse belofte en geen (te) mooie verhalen. Uitstekende service en ik beveel dit bedrijf aan iedereen aan. Complimenten en dank aan Heine


Ja, ik beveel dit aan

René uit Drachten

28-08-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Slecht, er is mij een auto verkocht met nieuwe apk. Toen ik de auto ging uitproberen bij de garage starte de auto in eerste instantie relatief moeilijk. Toen is mij verteld dat de motor verzopen was of kwam doordat hij zo lang stil had gestaan. Naar een maand bleek dat een sensor kapot was. Een half jaar later heb ik een groot bedrag moetem uitgeven om de auto te repareren. De dorpels en kofferbak waren doorgeroest.Dit heeft nooit kunnen gebeuren in een half jaar tijd. Dus de auto had in eerste instantie niet eens door de apk keuring mogen komen. Ook is het chasis nummer weg geroest (achter gekomen bij de nieuwe apk) Echter is het niet te bewijzen dat dit in een jaar gebeurd is tegenover de garage. Dus zat ik met de gebakken peren. Jammer dit. Als u er heen gaat controleer goed wat er allemaal aan de hand is met de autos.


Anoniem

02-08-2017
3,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb een jaar plezier gehad van een mooie blauwe seat arosa. Na de aankoop met nieuwe apk kwamen er al gebreken tevoorschijn die zijn verholpen en deels door de garage betaalt.
Nu kan de arosa naar de sloop. Er zit een gat in het gasklephuis, de beide dorpels van voor naar achter helemaal verrot. Maar dat was niet zichtbaar want het was heel mooi dicht gesmeerd. Oftewel drama's dat bij de aankoop met apk zeker aan het licht had moeten komen. Erg jammer dit.


Ivar uit Schagerbrug

10-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heel mooi bedrijf top service
En een hele mooie seat leon gekocht
Plus nog een goede prijs voor de oude seat leon gekregen ik beveel dit bedrijf aan iedereen aan


Ja, ik beveel dit aan

Wouter

30-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden over H&H. Problemen worden opgelost en er wordt meegedacht. Prima service en zeer klantvriendelijk. Hier kun je met een gerust hart een auto kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Anjo uit Warffum

12-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onze eerste aankoop bij H en H, is ons goed bevallen. Vriendelijke mensen. Paar dagen later hadden we toch een storing, gebeld en we werden gelijk geholpen en het is snel gemaakt. Super service. Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Dorst

25-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige en persoonlijke behandeling bij aankoop van auto.
Alles is naar tevredenheid afgehandeld.
Er wordt meegedacht met de klant.


Ja, ik beveel dit aan

Anneke uit Zuidlaren

28-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Sinds kort eigenaar van een mooie Volkswagen Passat die ik bij dit bedrijf heb gekocht. Prijs/ kwaliteit verhouding was erg gunstig. Auto is netjes afgeleverd, en hoewel ik geen garantie had, hebben ze wel voor mij het deurslot hersteld voor service. Bedankt hiervoor.


Ja, ik beveel dit aan

LJ uit Steenbergen

21-01-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima service.
Kreeg door een combinatie van ouderdom van de accu en vrieskou mijn auto niet aan de praat. Gebeld met H en H ( Heine) en er werd direct toegezegd dat men zou komen.
Auto thuis gestart door Heine en daarna samen naar de garage gereden en een nieuwe accu geplaatst. Alle lof.


Ja, ik beveel dit aan