Beoordelingen Vakgarage Henk Mazier B.V.

8,8
25 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 25 beoordelingen

JPJ uit Putten

30-01-2016
n.v.t.

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Afgelopen week werd ik op de weg naar Putten net na Salentein ingehaald door een busje van Henk Mazier over een dubbele doorgetrokken streep, het busje ging er zeker met een snelheid van 100Km/uur vandoor waar je 80Km/uur mag rijden.
Moet ik vertrouwen hebben in personeel die dit soort zware verkeers overtredingen begaan.
Houd dit personeel zich ook aan de regels als ze onderhoud en/of reparaties uitvoeren ?
Mijnheer Mazier u steekt veel energie in het promoten van uw bedrijf maar uw personeel heeft deze uitstraling niet.
Het is de tweede keer dat ik dit constateer vandaar mijn reactie.

Met vriendelijk groet.


Ton uit Amersfoort

10-09-2013
8,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Wat een service,klaar terwijl je wacht.
Dat kopje koffie met wifi doet het goed.
Henk bedankt tot gauw.


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Putten

12-04-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk en hulpvaardig.
Eerlijke behandeling en reeele prijzen


Ja, ik beveel dit aan

Arie uit Putten

12-04-2013
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

H.C. uit Putten

21-02-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Garantie op de reparatie, waar ik niet eens om hoefde te vragen ! Gewoon als vanzelfsprekend gratis uitgevoerd. Geweldige service. Halen en brengen met een glimlach. :-) Hartstikke bedankt !


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Putten

10-10-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: een garage waar ik vertrouwen in kan hebben . Duidelijk advies, waarbij de verschillende keuze mogegelijkheden goed uitgelegd worden. Vervolgens prima werk tegen nette prijs. En dan wordt de auto weer keurig thuis afgeleverd. Dat is Service met hoofdletter.


Ja, ik beveel dit aan

Norwin uit Utrecht

02-06-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ondanks dat ik tegenwoordig in Utrecht woon kom ik nog steeds bij Henk Matzier Vakgarage. Omdat dit zo'n bedrijf is waar de medewerkers en eigenaar het verschil makken. Altijd zeer vriendelijk, altijd behulpzaam. Volgens mij werken ze daar voor het plezier van automobielen en dat ze daar hun boterham mee verdienen is mooi meegenomen. Het team bestaat al jaren uit de zelfde mensen (dat zegt genoeg :-).
Samengevat vakmensen.


Ja, ik beveel dit aan

gerrit uit Putten

03-04-2012
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: snel geholpen,bekwaam personeel en super goede service


Ja, ik beveel dit aan

H uit Putten

27-03-2012
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Benny uit Harderwijk

01-02-2012
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan