Beoordelingen Vakgarage Henk Mazier

8,8
28 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 28 beoordelingen

Ike uit Putten

17-03-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: snel en goede vakkundige service
kom er al jaren en dat is niet voor niets


Ja, ik beveel dit aan

T. uit Putten

18-02-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Niet te geloven wat deze 2 mannen kunnen. Ontzettend veel kennis hulpvaardigheid. Vlot en snel, eerlijk en recht door zee. Geweldig! Waar vindt je dat nog in de autowereld?
Dan die prijzen. Heel prettig.
Ben blij dat ik ze gevonden heb.


Ja, ik beveel dit aan

Marijn uit Putten

30-11-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Al jaen kom ik met verschillende auto's bij Mazier, altijd hele goede service gehad. Ze zetten je netjes even op je werk af en brengen de auto weer terug. Zojuist mijn auto weer opgehaald, er bleek door voorgaande eigenaren/garages nogal wat prutswerk aan gedaan te zijn, maar dit is allemaal ontzettend netjes opgelost door de monteur, die de tijd nam om ook echt de puntjes op de i te zetten. Resultaat is een totaal andere auto die als nieuw rijdt. Super bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

jan uit putten

21-09-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top bedrijf.
APK laten doen. ik kon er op wachten met een lekker bakje koffie.
vriendelijk en behulpzaam personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Amersfoort

10-09-2013
8,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Wat een service,klaar terwijl je wacht.
Dat kopje koffie met wifi doet het goed.
Henk bedankt tot gauw.


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Putten

12-04-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk en hulpvaardig.
Eerlijke behandeling en reeele prijzen


Ja, ik beveel dit aan

Arie uit Putten

12-04-2013
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

H.C. uit Putten

21-02-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Garantie op de reparatie, waar ik niet eens om hoefde te vragen ! Gewoon als vanzelfsprekend gratis uitgevoerd. Geweldige service. Halen en brengen met een glimlach. :-) Hartstikke bedankt !


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Putten

10-10-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: een garage waar ik vertrouwen in kan hebben . Duidelijk advies, waarbij de verschillende keuze mogegelijkheden goed uitgelegd worden. Vervolgens prima werk tegen nette prijs. En dan wordt de auto weer keurig thuis afgeleverd. Dat is Service met hoofdletter.


Ja, ik beveel dit aan

Norwin uit Utrecht

02-06-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ondanks dat ik tegenwoordig in Utrecht woon kom ik nog steeds bij Henk Matzier Vakgarage. Omdat dit zo'n bedrijf is waar de medewerkers en eigenaar het verschil makken. Altijd zeer vriendelijk, altijd behulpzaam. Volgens mij werken ze daar voor het plezier van automobielen en dat ze daar hun boterham mee verdienen is mooi meegenomen. Het team bestaat al jaren uit de zelfde mensen (dat zegt genoeg :-).
Samengevat vakmensen.


Ja, ik beveel dit aan