Beoordelingen Vakgarage Herman Dekkers

9,4
12 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 12 beoordelingen

Rinus uit Monster

10-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een occasion aangeschaft, dik tevreden mee!


Ja, ik beveel dit aan

H.

11-10-2017
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Sinds 1987/1988 ben ik klant bij Vakgarage Herman Dekkers, Hoek van Holland voor aanschaf tweedehands auto’s, onderhoud en APK. Tot mijn spijt moet ik nu – gedwongen door mijn lichamelijke toestand, mede door mijn leeftijd – het autorijden opgeven. Bij problemen met de auto ben ik steeds tot volle tevredenheid door Herman en zijn personeel geholpen en ik beveel hen dan ook van harte aan.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Hoek van Holland

19-09-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit zijn nog eens Vakmensen!


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Hoek van Holland

22-03-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit sGravenzande

19-03-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende occasion gekocht . Prijs was goed en kwaliteit uitstekend .Aflevering een feest. Super bedrijf . Vakgarage mag trots zijn met dit bedrijf in haar aantal bedrijven .


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit `s-Gravenzande

09-11-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Pas een Suzuki Swift gekocht, super tevreden en goede service!!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Heenweg

24-04-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: na een paar jaar matig onderhoud heeft de auto een grote beurt gehad en zijn er een aantal zaken vernieuwd. De auto rijdt weer als nieuw, perfect uitgevoerd, geen varrassingen en voor een reeële prijs. Zeer tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Geer uit Vlaardingen

12-06-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede ervaring c.q service
Vriendelijke verkopers en monteurs, leggen alle vragen duidelijk uit en nemen daar ook de tijd voor!
Daar ik in Vlaardingen woon geef ik mijn auto toch in Hoek van Holland het onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

roel uit 's-Gravenzande

23-04-2012
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geen 'autoverkoper'praatjes hier. Wel een eerlijke en heldere uitleg over de mogelijkheden en onmogelijkheden! Kundig en vriendelijk persooneel lichten de klant voor zoals dat zou moeten.


Ja, ik beveel dit aan

Antonie uit 's-Gravenzande

02-04-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijn om gewoon contact met de baas zelf te hebben, ipv een medewerker!


Ja, ik beveel dit aan