Beoordelingen Vakgarage Isselt

9,0
644 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,7
631 t/m 640 van 644 beoordelingen

sion uit Hilversum

31-01-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk ontvangen door personeel. Goed geholpen met de aankoop van mijn wagen en ook de service is goed.


Ja, ik beveel dit aan

Remco

30-01-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goede ervaringen. Klant- en servicegericht en een eerlijke garage, kom je niet vaak tegen. Ze denken met je mee en proberen de kosten laag te houden.


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit amersfoort

28-01-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Leusden

28-01-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Betrouwbaar adres


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-01-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer goed geholpen. Probleem met mijn bedrijfswagen werd meteen opgelost. Zeer betrouwbaar bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Jacqueline uit Amersfoort

27-01-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Wytse uit Amersfoort

26-01-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een paar weken terug voor het eerst bij deze garage mijn Volvo S60 D5 laten onderhouden. Ik kwam voor een APK-keuring en een grote beurt. Door de verschillende positieve reviews ben ik terecht gekomen bij Vakgarage Isselt en de verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt. Erg prettige en vriendelijke service, een gratis leenfiets mee en na de eerste inspectie van de auto een duidelijk telefoontje met de benodigde werkzaamheden en bijbehorende kosten. Na afloop van de werkzaamheden een smsje dat mijn auto weer klaar stond om op te halen. Het is duidelijk te merken dat de medewerkers kundig en liefhebbers zijn. Mijn Volvo rijdt weer als nieuw. Ik ben zeer tevreden en kom zeker terug voor een volgende onderhoudsbeurt.


Ja, ik beveel dit aan

Wendy uit Scherpenzeel

24-01-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-01-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Egr klep vervangen van mijn Ibiza. Goed voor mekaar bij Isselt, prima vervangend vervoer, nette prijs (800) volgens opgaaf. Rijd weer als voorheen.


Ja, ik beveel dit aan

Wilko uit Woudenberg

23-01-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service. Kennis van zaken. Klant vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan