Beoordelingen Vakgarage Isselt

9,0
644 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,7
641 t/m 644 van 644 beoordelingen

Ton uit Amersfoort

27-12-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: goed


Ja, ik beveel dit aan

Inka uit Hoogland

23-12-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik had onlangs de vraag of de Vakgarage Isselt voor mij op zoek wou gaan naar een andere auto. Ik had mijn voorkeur voor bepaalde kleine auto's. De heren van de vakgarage hebben mij vakkundig en eerlijk advies gegeven over welk soort auto goed bij mij zou passen. Binnen 2 weken stonden er 2 auto's in de showroom waar ik uit kon kiezen. Echt top!!! Mijn keuze was gemaakt. De auto is netjes, keurig afgeleverd met nieuwe Apk en nu, na 3 weken rijden in mijn Zwarte Fiat Panda, ben ik zeer blij hoe de vakgarage dit alles voor mij geregeld heeft en rij ik veilig en vertrouwd. Petje af heren!


Ja, ik beveel dit aan

Priscilla uit Amersfoort

06-05-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn ervaring is tot dusver erg goed. De medewerkers denken met je mee en proberen met betaalbare, maar ook goede oplossingen te komen voor mankementen aan je auto. Hiervoor nemen ze ook zelf contact met je op.


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit LEUSDEN

11-04-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik heb hier mijn motor gebracht voor een schadebeoordeling door een expert. Helaas is de motor total loss maar ik ben erg tevreden over de service van dit bedrijf. Voor de stalling en het te woord staan van de schade-expert werden geen kosten in tekening gebracht.


Ja, ik beveel dit aan