Beoordelingen Vakgarage Jirnsum

9,4
17 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,5
11 t/m 17 van 17 beoordelingen

Sylva uit Emmeloord

12-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een andere auto gekocht maar wij hebben het geluid van een kapot druklager niet herkent. De dag na aankoop gebeld en auto retour gebracht. Maandag contact gehad waarbij twee opties werden aangeboden wij kozen voor afzien van de koop. Maandag hebben we dit overlegd en dinsdag was alles afgerond. Geen auto maar wij zijn tevreden klanten. Zaken doen op basis van vertrouwen en respect daar kom ik graag weer terug. Een auto kopen blijft altijd een gok voor beide partijen maar bij Hofstra durf ik die gok wel te wagen. Succes mensen en tot ziens!


Ja, ik beveel dit aan

Familie uit Bovensmilde

07-01-2017
3,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij dit bedrijf een gebruikte auto aangeschaft. Was door hun even tevoren apk gekeurd. Nagevraagd of daar nog iets bijzonders uit kwam. Was niet het geval. Tevens nagevraagd of de auto helemaal nagekeken was. Dat was hij. Was blijkbaar te goed van vertrouwen, thuis bleken de achterbanden zodanig versleten te zijn dat deze nooit door een apk keuring hadden mogen komen. Verkoper daar op aangesproken en kreeg toen wel te horen dat de auto gekeurd was met andere banden! Was zo eerlijk geweest om dat voor de koop mee te delen, had je wellicht nog een stel banden aan ons kunnen verkopen. Nu voelen wij ons niet alleen belazerd maar ook in gevaar gebracht. Jammer hoor, dit soort praktijken verwacht je in het westen, niet in Friesland. Tijden veranderen.


John. uit Grou

09-07-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk , meedenkend , oplossing zoekend , bekwaam personeel met een vriendelijke prijs voor reparatie/onderhoud .
Wordt eventueel bij reparatie thuis gebracht en weer opgehaald .


Ja, ik beveel dit aan

Brigitte uit Utrecht

06-03-2015
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vorig jaar een auto gekocht bij Hofstra. Achteraf bleek de veiligheidsgordel niet okay te zijn. Zonder een maar is deze prijzige reparatie vervangen. Hele goede service, en lekkere koffie.


Ja, ik beveel dit aan

Marrijke uit Damwoude

19-04-2012
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: correct, vriendelijk, persoonlijk, deskundig


Ja, ik beveel dit aan

Tjitske uit Aldeboarn

16-04-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij er altijd terecht kunnen en het personeel met ons meedenkt.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter en Grietje uit burdaard

11-04-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij vanwege onder houd van een bedrijfsauto ( fort) zeer tevreden zijn en altijd vriendelijk geholpen worden ook voor andere vragen over onze Peugeot werden wij zeer vriendelijk te woord gestaan


Ja, ik beveel dit aan