Beoordelingen Vakgarage JMR

9,2
68 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 68 beoordelingen

Ilse uit Nijverdal

12-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via marktplaats een auto gezien. Na een telefonisch gesprek wist ik dat er iets 'schade' zat aan de bumper. Fijn om vooraf te weten!
De verkoper kwam eerlijk en oprecht over. Erg vriendelijk.
Proefrit gemaakt en met inruil van eigen auto de 'nieuwe' gekocht.
Binnen 3 dagen werd ik gebeld dat de auto klaar stond. (Met garantie, nieuwe apk, etc.)
Erg tevreden!!


Ja, ik beveel dit aan

Derk uit Zwolle

01-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: 10


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Bedum

12-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet een auto gevonden bij JMR, mooie Volvo V70.
Gastvrij ontvangen en prettig zaken gedaan. Vervolgens keurig afgehandeld en bij aflevering ook prima geholpen, alle afgesproken puntjes waren netjes verholpen. Zeker een aanrader . Waar ik nog wel een keer weer kom voor service .


Ja, ik beveel dit aan

Sandra

29-06-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super service. We waren op weg naar vakantie adres toen de auto ging piepen. We zijn naar JMR gereden en ze hebben ons meteen geholpen. Gelukkig stonden we snel weer buiten. Keurig!! Super tevreden


Ja, ik beveel dit aan

A.J uit Heinenoord

08-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: DeToyota Corrolla Wagon 1,6 is de auto die ik bij de Vakgarage JMR in Zwolle heb gekocht zonder garantie, dit in verband met de verbouwing van de garage in 2007 volgens de verkoper was dit toch een heel goede auto met een km stand van 117845 km nu staat er 229325 km op de teller, buiten de normale slijtageonkosten heb ik nooit problemen met de auto gehad, ik rijd nog steeds met veel plezier in deze Toyota Carolla de verkoper van de Vakgarage JMR Florestraat 18 in Zwolle had mij wel verteld dat het een goede auto was, dit kan ik wel beamen.

A.J.Koppenol
Heinenoord


Ja, ik beveel dit aan

Dorry uit Zieuwent

06-01-2018
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Bedrijf benaderd voor een aankoopkeuring van een auto welke we daar in de buurt op het oog hadden. Waar andere garages hier weinig trek in leken te hebben, was hij zeer behulpzaam. Er was op korte termijn geen ruimte voor een uitgebreide aankoopkeuring, maar hij wilde graag meedenken en kon wel een korte check doen om te voorkomen dat we een kat in de zak kochten.
Prima geholpen. Duidelijke uitleg gekregen over waar hij naar gekeken had. En voor een zeer schappelijke prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Nijmegen

04-01-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bijna 10 jaar onderhoud, reparaties en APK keuringen laten uitvoeren. Altijd worden duidelijke afspraken gemaakt en voorafgaand aan reparaties een goede opgave van de kosten. Een prima garage, eerlijke vakmensen en een heel redelijke prijs. No nonsense garage, ze doen wat ze beloven en zeer klantvriendelijk. Ook voor bandenwissel en opslag banden een prima adres. Denken prima mee zodat ik nooit onnodig hoge kosten heb gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Woerden

17-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een gebruikte Volvo XC60 aangeschaft bij dit bedrijf. Het eerste contact was prima en we kregen uitleg over de auto. De volgende dag werden we netjes ontvangen en er wordt zonder problemen akkoord gegaan met een aankoopkeuring. De punten uit de keuring werden vervolgens keurig verholpen. Daarna was de koop snel gesloten. De auto werd netjes afgeleverd precies volgens afspraak. Uiteindelijk een aantal problemen gehad met de Volvo. Tis geen nieuwe dus dat kan. De problemen werden gelijk vakkundig opgelost maar moest hiervoor helaas 3x keer terug naar Zwolle. Moet hierbij zeggen dat correct vervangend vervoer klaar stond en dat alle punten correct zijn verholpen. Een aantal dagen later werd ik nog gebeld door Rudy of de punten naar behoren waren gerepareerd. Bijzonder netjes! Nu, zes maanden na aanschaf met 9.000km verder ben ik nog steeds een tevreden klant. Met name de nazorg is mij prima bevallen. Kan deze garage bij iedereen aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Zwolle

20-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Staphorst

25-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima garage, andere auto gekocht daar en op en top geholpen, alle tijd voor je, ook als je een goedkope auto koopt zo als in mijn geval daar ik liefhebber van Mercedes ben wat niet hun merk is. Keurig op tijd klaar, en los daarvan de auto rijdt meer dan geweldig!We gaan er terug komen!


Ja, ik beveel dit aan