Beoordelingen Vakgarage Jos Enthoven

8,3
38 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 38 beoordelingen

Fred uit Nieuwenhoorn

15-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ben al sinds 1988 klant bij Vakgarage Jos Enthoven, vandaag is mijn nieuwe auto afgeleverd tot volle tevredenheid. Als je niet tevreden bent blijf je niet zolang klant, ben wel eens vreemd gegaan maar was niet tevreden dus weer terug gekeerd naar Enthoven. Ze zijn scherp geprijsd en er wordt een reƫel inruil aanbod gedaan. Onderhoudsbeurten worden correct uitgevoerd tegen een normale prijs en als er wat bijzonders moet gebeuren wordt voordat de reparatie wordt uitgevoerd contact met je opgenomen. Gewoon een eerlijke garage die zijn afspraken nakomt.


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Nieuwenhoorn

12-08-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Betrouwbare eerlijke garage, afspraken worden nagekomen, je wordt serieus genomen, ze doen er alles aan om je goed te helpen.


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Brielle

13-05-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Onze ervaringen zijn positief. Klantvriendelijk en altijd behulpzaam.


Ja, ik beveel dit aan

nico uit hellevoetsluis

26-04-2016
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: zeer tevreden met geleverde service maar ook prettige omgang


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Heiloo

08-02-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke verkoper en mooie auto's voor een goede prijs.
Aangename sfeer zonder overdreven verkoopverhaaltjes.
Bij een volgende auto denk ik zeker weer aan Jos Enthoven


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Nieuwenhoorn

05-10-2015
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ben al jaren klant bij Vakgarage Jos Enthoven eerlijke, goede service en deskundigheid, 2 auto's in onderhoudt/apk. normale prijzen en geen gezeur. Vriendelijk en correct personeel. Deze garage geef ik 5 sterren.


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Venray

10-09-2015
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Het kan iedereen overkomen...
Op vakantie, 200km van huis en plotseling maakt de auto geluiden die je nog nooit hebt gehoord.
Middels een optimale samenwerking tussen onze eigen vakgarage Brauckmann en Jos Enthoven konden wij direct terecht.
Onder het genot van een kopje koffie en een chocomel voor onze dochter werd het euvel direct gevonden en hersteld.
Niets dan lof over de Super service van beide garages!


Ja, ik beveel dit aan

john uit geervliet

14-10-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: jos van enthoven


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Breukelen

23-09-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Briele

29-07-2014
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer vriendeijk geholpen door de heer van Fessem in deshowroom.


Ja, ik beveel dit aan