Beoordelingen Vakgarage Jos Enthoven

8,4
41 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 41 beoordelingen

Willem uit Hellevoetsluis

25-05-2018
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aan de kwaliteit van Jos ligt het in mijn verhaal niet. keurige garage.
Maar wat een irritante verkoper.
Ik kom met een Swift van 2013 en wil deze inruilen op een Mini van 2008.
Is natuurlijk een moeilijk verhaal.
Even snel op Autowek gekeken om te kijken wat het verschil is. Dit blijkt in mijn voordeel wat de prijs betreft.
Nou dat gaat niet gebeuren en met 1000 euro van mijn kant gingen wij geen zaken doen en ik mocht ook niet een proefrit maken omdat we toch niet bij elkaar komen. Ik kan dus ook niet beoordelen of ik het waard vind.
We zijn maar weggegaan en hadden een naar gevoel over deze manier van zaken doen.


Ja, ik beveel dit aan

Marja uit Brielle

09-03-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben al jaren bij deze garage. Word altijd prima geholpen. Vandaag een lekke band en kon hem zelf niet verwisselen. Ik belde voor hulp en even later kwam Jos van Enthoven zelf om de band te verwisselen. Hartstikke bedankt voor de snelle hulp


Ja, ik beveel dit aan

Laurent uit Brielle

13-12-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer prettig contact gehad en prima snelle service. No nonsence uitstraling. Snel en zeer vriendelijk geholpen. Echte aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Nieuwenhoorn

15-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ben al sinds 1988 klant bij Vakgarage Jos Enthoven, vandaag is mijn nieuwe auto afgeleverd tot volle tevredenheid. Als je niet tevreden bent blijf je niet zolang klant, ben wel eens vreemd gegaan maar was niet tevreden dus weer terug gekeerd naar Enthoven. Ze zijn scherp geprijsd en er wordt een reƫel inruil aanbod gedaan. Onderhoudsbeurten worden correct uitgevoerd tegen een normale prijs en als er wat bijzonders moet gebeuren wordt voordat de reparatie wordt uitgevoerd contact met je opgenomen. Gewoon een eerlijke garage die zijn afspraken nakomt.


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Nieuwenhoorn

12-08-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Betrouwbare eerlijke garage, afspraken worden nagekomen, je wordt serieus genomen, ze doen er alles aan om je goed te helpen.


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Brielle

13-05-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Onze ervaringen zijn positief. Klantvriendelijk en altijd behulpzaam.


Ja, ik beveel dit aan

nico uit hellevoetsluis

26-04-2016
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: zeer tevreden met geleverde service maar ook prettige omgang


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Heiloo

08-02-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke verkoper en mooie auto's voor een goede prijs.
Aangename sfeer zonder overdreven verkoopverhaaltjes.
Bij een volgende auto denk ik zeker weer aan Jos Enthoven


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Nieuwenhoorn

05-10-2015
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ben al jaren klant bij Vakgarage Jos Enthoven eerlijke, goede service en deskundigheid, 2 auto's in onderhoudt/apk. normale prijzen en geen gezeur. Vriendelijk en correct personeel. Deze garage geef ik 5 sterren.


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Venray

10-09-2015
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Het kan iedereen overkomen...
Op vakantie, 200km van huis en plotseling maakt de auto geluiden die je nog nooit hebt gehoord.
Middels een optimale samenwerking tussen onze eigen vakgarage Brauckmann en Jos Enthoven konden wij direct terecht.
Onder het genot van een kopje koffie en een chocomel voor onze dochter werd het euvel direct gevonden en hersteld.
Niets dan lof over de Super service van beide garages!


Ja, ik beveel dit aan