Beoordelingen Vakgarage Jos Enthoven

8,5
47 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 47 beoordelingen

Nanda uit Hellevoetsluis

30-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor de tweede keer mijn auto gekocht bij van Enthoven. Heel fijn geholpen door André en een super service! Voor mij geen andere garage... kwaliteit gegarandeerd!


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Hellevoetsluis

06-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Met Vakgarage Jos Enthoven heb ik zeer prettig zaken gedaan. Ze hebben vakkundig personeel en ben er adequaat geholpen aan een fijne wagen.


Ja, ik beveel dit aan

Rens uit Rozenburg ZH

03-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vriendelijk personeel met een goed humeur en een aanstekelijke lach in combinatie met deskundigheid. Een formule die goed werkt.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

31-07-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: nette garage, vriendelijke service.
heb met een goed gevoel een auto gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit Brielle

31-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige,zakelijke,gezellige ervaring tijdens bezoek en latere koop van onze auto.


Ja, ik beveel dit aan

Greet en Johan uit Rozenburg

13-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In juni 2018 een Opel Agila gekocht en onze Opel Agila ingeruild.
Tot nu toe hebben wij prettig zaken gedaan tot volle tevredenheid.


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Hellevoetsluis

25-05-2018
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aan de kwaliteit van Jos ligt het in mijn verhaal niet. keurige garage.
Maar wat een irritante verkoper.
Ik kom met een Swift van 2013 en wil deze inruilen op een Mini van 2008.
Is natuurlijk een moeilijk verhaal.
Even snel op Autowek gekeken om te kijken wat het verschil is. Dit blijkt in mijn voordeel wat de prijs betreft.
Nou dat gaat niet gebeuren en met 1000 euro van mijn kant gingen wij geen zaken doen en ik mocht ook niet een proefrit maken omdat we toch niet bij elkaar komen. Ik kan dus ook niet beoordelen of ik het waard vind.
We zijn maar weggegaan en hadden een naar gevoel over deze manier van zaken doen.


Ja, ik beveel dit aan

Marja uit Brielle

09-03-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben al jaren bij deze garage. Word altijd prima geholpen. Vandaag een lekke band en kon hem zelf niet verwisselen. Ik belde voor hulp en even later kwam Jos van Enthoven zelf om de band te verwisselen. Hartstikke bedankt voor de snelle hulp


Ja, ik beveel dit aan

Laurent uit Brielle

13-12-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer prettig contact gehad en prima snelle service. No nonsence uitstraling. Snel en zeer vriendelijk geholpen. Echte aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Nieuwenhoorn

15-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ben al sinds 1988 klant bij Vakgarage Jos Enthoven, vandaag is mijn nieuwe auto afgeleverd tot volle tevredenheid. Als je niet tevreden bent blijf je niet zolang klant, ben wel eens vreemd gegaan maar was niet tevreden dus weer terug gekeerd naar Enthoven. Ze zijn scherp geprijsd en er wordt een reëel inruil aanbod gedaan. Onderhoudsbeurten worden correct uitgevoerd tegen een normale prijs en als er wat bijzonders moet gebeuren wordt voordat de reparatie wordt uitgevoerd contact met je opgenomen. Gewoon een eerlijke garage die zijn afspraken nakomt.


Ja, ik beveel dit aan