Beoordelingen Vakgarage Jos Enthoven

8,5
48 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,3
31 t/m 40 van 48 beoordelingen

Bas uit Hellevoetsluis

22-06-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben al ruim 15 jaar klant.Mijn eerste nieuwe auto was een ramp.Ik noemde die een maandag auto.maar de garage heeft mij toen op alle mogelijke manieren meer dan uitstekend geholpen.als zij mij aan zagen komen rijden,doken zij bij wijze van spreken weg..van daar is die weer.
Hun konden daar ook niets aan doen.toch weer een andere auto bij hun gekocht.en lang gehad.en meer dan een goede service.wilde toen een andere na veel jaren met mijn auto gedaan tehebben...wel een automaat en een gebruikte auto.mijn wensen kenbaar gemaakt.ben nooit gaan zoeken ergens anders.wilde mijn garage houden en daar ook mijn volgende auto vandaan hebben.en ook dat is gelukt.ben nog steeds erg tevreden,en als het aan mij ligt hoef ik nooit een andere garage.zij kennen je.zeker als je a technisch bent .staan altijd voor je klaar en erg betrouwbaar.iets wat ik erg belangrijk vind.


Ja, ik beveel dit aan

Mervyn uit Hoek van Holland

12-06-2014
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: plezierig


Ja, ik beveel dit aan

rene uit bielle

21-05-2014
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: gebruikte auto gekocht, dik tevreden over het product en de afhandeling
dikke pluim


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Haarlem

22-02-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vorige maand heb ik een nieuwe MINI gekocht bij Jos Enthoven. Hij had een tijdje stil gestaan, dus de banden maakten wat irritant geluid. Paar dagen later gebeld en kon meteen terugkomen voor nieuwe bandjes! Superservice! Ook was toen ik de auto kwam halen hij tip top in orde. Zag er nog beter uit dan toen hij in de showroom stond. Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Culemborg

25-07-2013
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In juli 2013 heb ik bij Jos Enthoven een tweedehands BMW gekocht. Een erg mooie en complete auto tegen een zeer scherpe prijs, inclusief Bovag-garantie. Hoewel ik bij autoverkopers altijd op mijn hoede ben, voelde het contact met deze verkoper (Andre) meteen goed en vertrouwd. Mijn indruk van het bedrijf is absoluut positief. Men is netjes, reeel en men heeft oog voor de belangen van de klant. Ik werd zelfs na twee gebeld om te vragen of de auto helemaal naar wens is. Kortom, alleen maar positieve ervaringen met dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Anton uit Charensat

16-07-2013
6,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hadden een Hyundai H300 gekocht bij Jos Enthoven. Na uitvoerig te hebben besproken dat wij de auto voor export naar Frankrijk nodig hadden en dat deze daarvoor geschikt diende te zijn, na informatie te hebben ingewonnen bij de importeur Greenib. Daarna bleek na enkele dagen dat de auto toch nietvzonder problemen in Frankrijk toegelaten zou worden beloofde de heer Jos Enthoven het aankoop bedrag terug te storten. Later kwam hij hier op terug en vond het nodig om na deze gedane belofte toch 100€ achter te houden. Geen man die zich aan afspraken houdt. Tot op dat moment hadden wij verder wel een goede indruk van dit bedrijf. Kinderachtig en jammer. Bedrag min 100€ is overigens wel netjes terug gestort op onze rekening.


Ja, ik beveel dit aan

Aart uit Wezep

11-06-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben van autobedrijf Jos Enthoven een Jeep gekocht.
Nou bleek dat er een startstoring in de auto zat. Ik mocht zonder problemen en zonder kosten de auto bij de Jeep garage in Zwolle neerzetten, zodat deze merkgarage de storing kon verhelpen.
Ondanks alle elektronische diagnose's en het vervangen van verschillende onderdelen bleef de storing aanhouden. Vakgarage Jos Enthoven maakte vervolgens een heel bijzonder gebaar.
Hij liet de auto ophalen en de directeur van het bedrijf heeft zelf net zo lang gewerkt aan de storing totdat het probleem volledig verholpen was. De auto werd keurig op de dam teruggezet en als compensatie voor het ongemak kreeg ik een set modderbanden. Waar maak je dat mee?


Ja, ik beveel dit aan

Eric

05-12-2012
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een bedrijf waar de klant nog koning is,


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Veldhoven

22-09-2012
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn zeer positief. Ik heb hier in juni 2012 een gebruikte auto gekocht en er zijn wel een paar dingetjes geweest maar deze zijn zeer keurig opgelost! Hulde aan Robin Schot. Aardige en deskundige verkoper. Voor de auto helemaal uit Veldhoven gereden naar Brielle, maar het is de moeite waard geweest.


Ja, ik beveel dit aan

Alen uit Capelle

17-07-2012
7,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Onderstaande reparatie met betrekking tot de sleutel is inmiddels keurig door Jos Enthoven gerepareed. Evenals een ander euvel is keurig verholpen, vervangende auto is goed geregeld. Hierdoor zou ik graag het eerste bericht willen nuanceren. De algehele tevredenheid is zeker gestegen.
De werkplaats heeft ervaren monteurs in dienst. Puntje van aandacht: de kosten zijn iets hoger dan een reguliere garage, maar dit komt doordat Jos Enthoven een officiële Chevrolet dealer is.


Ja, ik beveel dit aan