Beoordelingen Vakgarage JWS

7,9
8 beoordelingen
  • Service 7,8
  • Deskundigheid 8,1
  • Prijs/kwaliteit 7,9
1 t/m 8 van 8 beoordelingen

Anoniem

13-07-2017
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wat een slecht bedrijf. Reparatie wordt niet goed uitgevoerd en wanneer de eigenaar hiermee geconfronteerd wordt ontkend hij dit en wordt er zelf gelogen over de uit te voeren reparaties.

Van tevoren was afgesproken dat de auto ook uitgelijnd zou worden. Na controle bij een andere garage is aangetoond dat het uitlijnen niet gebeurd of niet goed gebeurd is. De eigenaar van deze vakgarage geeft als reactie dat hij begrijpt dat een andere garage een foute meeting waarneemt, waarmee hij indirect zegt dat garagehouders niet te vertrouwen zijn.
Deze zo vriendelijk ogende eigenaar is een leugenaar en vak onbekwaam.


Linda

16-08-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede servige


Ja, ik beveel dit aan

Astrid uit Zoetermeer

29-03-2016
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vanwege een verhuizing tot ver buiten Zeewolde moesten we afscheid nemen van Vakgarage JWS. We hebben van 1998 tot voor kort geprofiteerd van een bijzonder fijne behandeling bij zowel aanschaf, verkoop als reparatie!


Ja, ik beveel dit aan

ad uit Zeewolde

14-11-2015
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

René uit Zeewolde

17-12-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vandaag was ik weer eens bij JWS en altijd valt mij weer op hoe betrouwbaar en prijsvriendelijk dit bedrijf is. Wat mij betreft de meest eerlijke garage van Zeewolde!


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Zeewolde

22-11-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-08-2014
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ronaldje1966 uit Zeewolde

31-07-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Na nog geen week terug een prima ervaring met het laten monteren van door mij op internet bestelde banden heb ik deze week mijn auto hier voor een grote onderhoudsbeurt gehad. Het is fijn om in deze tijd een garage te treffen waar je uitermate vriendelijk te woord wordt gestaan en gelijk het vertrouwen hebt dat het met de kennis en kunde wel goed zit. Nou dat zit het. Uitermate tevreden over de werkzaamheden aan mijn auto. Snel en vakkundig en ook het maken van de afspraak en bereikbaarheid is prima.
Het is absoluut niet nodig om met jouw auto voor "duur" onderhoud naar een merkdealer te gaan. Deze vakgarage verstaat haar vak en is zeker zogoed als de dealer, maar wel een mooi stukkie goedkoper.
Erg erg tevreden dus... voor mij een 10 met een griffel voor JWS in Zeewolde


Ja, ik beveel dit aan