Beoordelingen Vakgarage JWS

8,4
12 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 12 beoordelingen

Ben

16-03-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ervaringen zijn prima. Auto moest APK en grote beurt.
Heldere uitleg over wat er gedaan moest worden. Prijzen goed! Heel tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Anneke uit Ermelo

11-03-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goed bedrijf. Prima service bij plotselinge pech met mijn panda in Zeewolde toen ik op bezoek was bij iemand.
Vlot geholpen . Accu vervangen.


Ja, ik beveel dit aan

Ans uit Kampen

11-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij aankoop auto automaat,Auto aangepast, gas pedaal veranderd tbv Rechterbeenbediening naar linkerbbeenbediening heel vakkundig groetjes ans kampen


Ja, ik beveel dit aan

Jeanette uit Zeewolde

09-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service en klantvriendelijk. Eigenaar heeft voor mij de auto gevonden die ik wilde hebben en dat binnen de aangegeven prijs. Fijne behandeling bij de verkoop en aanschaf van de auto en dat al vele jaren. Ook de medewerkers zijn deskundig en klantvriendelijk. Ja ik kan niet anders, dit wordt een tien.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-07-2017
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wat een slecht bedrijf. Reparatie wordt niet goed uitgevoerd en wanneer de eigenaar hiermee geconfronteerd wordt ontkend hij dit en wordt er zelf gelogen over de uit te voeren reparaties.

Van tevoren was afgesproken dat de auto ook uitgelijnd zou worden. Na controle bij een andere garage is aangetoond dat het uitlijnen niet gebeurd of niet goed gebeurd is. De eigenaar van deze vakgarage geeft als reactie dat hij begrijpt dat een andere garage een foute meeting waarneemt, waarmee hij indirect zegt dat garagehouders niet te vertrouwen zijn.
Deze zo vriendelijk ogende eigenaar is een leugenaar en vak onbekwaam.


Linda

16-08-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede servige


Ja, ik beveel dit aan

Astrid uit Zoetermeer

29-03-2016
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vanwege een verhuizing tot ver buiten Zeewolde moesten we afscheid nemen van Vakgarage JWS. We hebben van 1998 tot voor kort geprofiteerd van een bijzonder fijne behandeling bij zowel aanschaf, verkoop als reparatie!


Ja, ik beveel dit aan

ad uit Zeewolde

14-11-2015
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

René uit Zeewolde

17-12-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vandaag was ik weer eens bij JWS en altijd valt mij weer op hoe betrouwbaar en prijsvriendelijk dit bedrijf is. Wat mij betreft de meest eerlijke garage van Zeewolde!


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Zeewolde

22-11-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan