Beoordelingen Vakgarage Kievit

8,8
54 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
41 t/m 50 van 54 beoordelingen

Dhr./mevr. uit Ermelo

29-06-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom al 6 jaar bij Kievit. Hij weet wat hij kan, is eerlijk en verkoopt geen loze praatjes. Hij gaat tot het uiterste om de oorzaak van een vaag piepje, bonk of ander geluidje te vinden en dat lukt hem meestal ook nog! Als het gaat om echte dienstverlening moet je bij Kievit zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Utrecht

14-05-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mij was door deskundigen aangegeven dat de turbo kapot was ( reparatie kosten 1200-2000). Na een deskundige blik van Martin bleek dat de oliesensorkapot was en lekte. Van een bijna totall loss naar een vervanging van de sensor voor nog geen 50 euro. Met een zeer tevreden gevoel naar huis. Hier krijg je vertrouwen van. Deskundige hulp. Dank!


Ja, ik beveel dit aan

Jean uit Ermelo

07-05-2014
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een prima. klantvriendelijke garage met service en vakkennis. Van harte aanbevolen.


Ja, ik beveel dit aan

klaas uit ermelo

24-02-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: sinds kort hangt er er floders kast in de showroon bij garage kievt het is echt de moeite waard om daar eens een offerte te doen voor nieuwe auto,s


Ja, ik beveel dit aan

monique uit sneek

23-11-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag daar een mooie dacia sandero opgehaald. Wij wonen in sneek ( friesland )en heb eerst verschillende malen e-mail contact gehad. Eigenlijk via de mail al een vrijblijvende deal gesloten en omdat het voor ons anderhalf uur rijden is gevraagd of we de auto gelijk mee konden krijgen als de deal door ging. Geen enkel probleem. Hij stond tip top in orde op ons te wachten. We zijn fantastisch geholpen door martin. Niets geen snelle handel of mooie praatjes maar gewoon eerlijk. Als "klap op de vuurpijl" kreeg ik ook nog een prachtig bos bloemen en geloof me, het was geen supermarkt boeketje. Met een zeer tevreden gevoel in onze "nieuwe" auto naar huis, komt mijn man er achter dat hij zijn hoesje van de tomtom niet uit de andere auto heeft gehaald. 1 telefoontje en het wordt opgestuurd, geen enkel probleem. Het is wat te ver om de auto voor zijn beurten of keuringen daar te brengen. Als het dichterbij was geweest had ik het wel geweten. Martin en garage kievit bedankt, het was fijn zaken doen


Ja, ik beveel dit aan

Nanno uit Ermelo

19-03-2012
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: bijzonder goede service gericht bedrijf met ervaren mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Ermelo

20-10-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit was de eerste keer dat wij bij vakgarage kievit kwamen,maar zeker niet de laatste.
Het geeft een goed en eerlijk gevoel als je met de mensen praat,
de auto die wij gekocht hebben is keurig afgelevert met een volle tank en een bos bloemen, waaar vind je dit nog.zeer tevreden


Ja, ik beveel dit aan

K.A. Scheper uit Ermelo

14-10-2011
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Aankoop occasion, uitvoering APK


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Ermelo

14-10-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

erik uit amersfoort, werkend in ermelo

03-10-2011
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan