Beoordelingen Vakgarage Klaassen

9,5
36 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 36 beoordelingen

Erik-Jan uit Zwolle

22-08-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super garage een klein foutje hebben ze perfect opgelost een foutje van zelfs een andere garage hebben ze netjes opgelost, zijn maar weinig monteurs die zulke service leveren top blijf zeker bij deze garage ondanks een klein foutje van ze lossen ze het erg netjes op.


Ja, ik beveel dit aan

eelco uit zwolle

11-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: nieuwe auto gekocht


Ja, ik beveel dit aan

Andre uit Zwolle

12-06-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: In 2010 begonnen met 1 auto in onderhoud. Inmiddels 4 auto's in onderhoud bij Klaassen en 2 auto's aldaar gekocht. Probleempjes worden snel en goed verholpen. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Zonder uitzondering vriendelijke mensen. Kortom: 100% aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Zwolle

29-03-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Denk met je mee,,,mijn auto stond 3 hoog in een parkeergarage er was geen beweging meer in te krijgen de sleutel in geleverd en de volgende dag stond hij bij hun gereed ( zonder ekstra kosten )kijk dat noem ik nou service met een hoofd letter.


Ja, ik beveel dit aan

Ingrid uit Zwolle

06-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele goede ervaringen met deze garage.....echt top!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Zwolle

04-09-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: We hadden hier een auto gekocht, na een week was er een mankement. Zonder kosten is dit gemaakt! Vlot en aardig geholpen, ze verdienen een warme douche 👍 Echt super!!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Zwolle

11-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Je wordt altijd goed geholpen. Service is prima.


Ja, ik beveel dit aan

J uit Putten

29-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Nieuwe auto gekocht maar na 1 week bleek er een storing te zitten in het elektrische raam. Gebeld met de garage, konden direct terecht en is kosteloos gemaakt. Super goede ervaring met Vakgarage Klaassen Zwolle!


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Zwolle

11-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn Opel Meriva weggebracht voor een grootte beurt en hij rijd weer als een zonnetje.


Ja, ik beveel dit aan

H uit Hasselt

06-02-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vlotte hulp van deskundig personeel


Ja, ik beveel dit aan