Beoordelingen Vakgarage Klaassen

9,5
37 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,5
11 t/m 20 van 37 beoordelingen

H uit Hasselt

06-02-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vlotte hulp van deskundig personeel


Ja, ik beveel dit aan

W uit Zwolle

03-02-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super bedrijf en zeer vriendelijke,accurate en bedreven mensen.


Ja, ik beveel dit aan

T. uit Helmond

14-01-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede service en prijs kwaliteit verhouding. Afgelopen week mijn eerste auto gekocht bij Vakgarage Klaassen (Kia Pro_cee'd uit 2011) ik mocht alles bekijken en de auto mocht zelfs op de brug om er onder te kijken.
Omdat ik niet in de buurt woon van vakgarage Klaassen was alles binnen 1 dag geregeld. De verkoper contact trotseerden nog de vloeistoffen en de banden voor niks zodat ik veilig de weg op kon. Dat is pas service! Daar kunnen veel autogarages wel wat van leren.


Ja, ik beveel dit aan

Bob uit Utrecht

30-07-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Twee maanden geleden een Peugeot uit 1995 gekocht bij vakgarage Klaassen. Vorige week bleek mijn uitlaat kapot te zijn. Één belletje naar de garage om een afspraak te maken voor vandaag (30-07-2015). Het euvel is zeer correct opgelost. Uitmuntende service!


Ja, ik beveel dit aan

J uit Zwolle

22-01-2015
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Mijn auto moest nieuwe banden hebben ivm een aankomende apk.
Gebeld om 08:30 en kon direct terecht.
Deskundig advies van de eigenaar. Niet het gevoel dat ik werd afgezet.
Sterker nog, mij werd geadviseerd voor een goedkopere band te gaan,
die qua kwaliteit gelijk was aan de A merken.
Om 11:00 uur, kon ik mijn auto weer ophalen!
Echt een goed gevoel bij dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Zwolle

11-08-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In mei Mercedes A klasse gekocht, na aankoop bleek de condensor defect te zijn ook was er wat roestvorming aan de onderkant van de portieren, dit bleek een bekent euvel te zijn bij de A klasse, maar helaas Mercedes wilde niet meer herstellen. Vakgarage Klaassen heeft alles tot volle tevredenheid opgelost. Top service !!!


Ja, ik beveel dit aan

W uit Zwolle

12-03-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb in januari een occasion gekocht en ben zeer tevreden over de werkwijze en afhandeling. Ook de service na afleveren is geweldig, problemen worden goed en snel opgelost.
Nee, ik ben zeker tevreden voor 200%.


Ja, ik beveel dit aan

W uit Zwolle

31-01-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ga morgen papieren tekenen voor auto. Heb op eerste afspraak al goed gevoel over deze garage.
Men geeft goed advies en proefrit is zo geregeld. Morgen nog even extra proefrit .


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Zwolle

08-01-2014
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Medio december 2013 zag ik op marktplaats een advertentie staan van een Ford Fiesta diesel uit 2010, deze stond te koop bij vakgarage Klaasssen.
De advertentie zag er duidelijk en aantrekkelijk uit waardoor ik voor een bezichtiging naar de garage ben gegaan.
Bij de garage werd ik meteen vriendelijk te woord gestaan en men nam de tijd om alles uit te leggen.
Na een tweede bezichtiging en proefrit besloot ik de auto te kopen. De auto is snel in perfecte staat afgeleverd. Tevens heb ik er gelijk het voordelige pechhulp-pakket bij afgesloten wat mij jaarlijks 70,- euro bespaart in vergelijking tot mijn vorige pechhulp aanbieder.
Ik heb vakgarage Klaassen ervaren als een eerlijk en betrouwbaar bedrijf zonder mooie verkooppraatjes en zal in de toekomst het onderhoud aan mijn auto ook door hun laten uitvoeren.


Ja, ik beveel dit aan

E.M.Modderkolk uit Zwolle

07-01-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan