Beoordelingen Vakgarage Klaassen

9,5
37 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,5
21 t/m 30 van 37 beoordelingen

margreet uit zwolle

15-12-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Bé uit Zwolle

10-12-2013
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Geweldig goed bedrijf , vakkundig werk, heel klantvriendelijk , en de service is helemaal top !! Wij gaan zeker weer naar vakgarage Klaassen


Ja, ik beveel dit aan

harry uit Zwolle

24-11-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Sylvia uit Zwolle

13-11-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb zeer prettige ervaring met deze garage. Zeer klantvriendelijk, deskundig en de service staat bij hun hoog in het vaandel! Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Zwolle

08-11-2013
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Snelle en uitstekende service!


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Meppel

18-10-2013
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen week een mooie tweedehands Mazda gekocht. Ik ben goed geholpen en de auto is naar tevredenheid afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-09-2013
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Zwolle

20-08-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De aankoop van een auto ging supergoed. Ik werd heel netjes te woord gestaan en begeleid in de aankoop van mijn eerste auto. Ook geregeld dat ik hem meteen mee kon nemen en de rijklaar-beurt (en zelf besloten nieuwe distributieriem) in de week daarop te laten plaatsvinden.

3 Weken na de aankoop van deze auto een lekke band op de A28, terwijl de auto met 4 nieuwe banden kwam. De ANWB vertelde dat de ventielen niet waren vervangen. Na kosten te hebben gemaakt voor een nieuwe band, ventielen en uitbalanceren, en het verhaal van de ANWB tegenover het verhaal van vakgarage Klaassen te hebben gezet, heeft vakgarage Klaassen een hele goede oplossing aangeboden!

Vakgarage Klaassen is een garage die echt meedenkt met de klant en de klant voorop stelt!


Ja, ik beveel dit aan

Karina uit Zwolle

24-06-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ben al jaren klant bij Vakgarage Klaassen en ben zeer tevreden over hun service.
Vanmorgen ben ik gestrand met mijn auto. Binnen 10 minuten was de monteur bij mij en de auto is afgesleept naar de garage. Einde van de dag was het probleem verholpen en ze hebben de auto weer voor de deur afgezet. Top service !!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Karina uit Zwolle

24-06-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ben al jaren klant bij Vakgarage Klaassen en ben zeer tevreden over hun service.
Vanmorgen ben ik gestrand met mijn auto. Binnen 10 minuten was de monteur bij mij en de auto is afgesleept naar de garage. Einde van de dag was het probleem verholpen en ze hebben de auto weer voor de deur afgezet. Top service !!!!!


Ja, ik beveel dit aan