Beoordelingen Vakgarage Klaster auto's

9,2
12 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 12 beoordelingen

A uit Apeldoorn

12-05-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto is keurig afgeleverd en presteert boven verwachting.


Ja, ik beveel dit aan

Bertus uit HOOGEVEEN

14-01-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel goede ervaringen. Goede prijsafspraken, prima garantievoorwaarden, die ook daadwerkelijk prima uitgevoerd worden bij klachten.
En zelfs meer dan dat. Zaken die niet onder de garantie vielen werden gratis uitgevoerd als service. Alle complimenten


Ja, ik beveel dit aan

Twan uit Oostelbeers

23-07-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Enorm vriendelijke eigenaar en personeel. Vanaf moment 1 voelde we ons prettig bij dit eerlijk en net bedrijf. De auto die je daar koopt is echt helemaal af als je hem meekrijgt . Vanuit Brabant zijn we naar Overijssel gegaan voor onze aanschaf. Dit was echt de moeite !!! Wij raden Vakgarage Klasters aan voor de aanschaf van uw auto .


Ja, ik beveel dit aan

G uit Marknesse

14-08-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Barry uit Amsterdam

29-07-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super aardige mensen wij kwamen uit amsterdam hebben een mooie deal gekregen
In de toekomst weer..


Ja, ik beveel dit aan

Ray uit Emmeloord

22-04-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Snelle service, erg goedkoop, ervaren en deskundig.
Vanaf heden gaat niet alleen onze 406 maar ook onze punto daar voor onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Carola uit Kuinre

18-04-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

L uit Barneveld

07-04-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vakgarage Klaster Auto's BV PERFECT qua:
-Deskundigheid
-Eerlijkheid
-Prijs/kwaliteit
-Vlotte afhandeling
Een dikke tien!!!!

Gevoel bij mijn eigen Vakgarage te zijn; dit is de enige reden waardoor ik toch die auto durf te kopen via het medium Internet: het (thuis)gevoel dat ik heb bij aankoop van de auto,ondanks ver van huis!
Bij Vakgarage bent ik dus geen (kenteken)nummer, maar een klant waar de tijd voor genomen wordt. Maakt dus echt niet uit bij welke Vakgarage je bent in Nederland!
Vakgarage in Nederland is dus echt VAKMANSCHAP met hoofdletters!!!!!




Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Hilversum

07-03-2012
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Heb 4 mnd terug een Mercedes gekocht met garantie nu gebeurde er iets met de versnellingsbak en ik heb gebeld en ze gaven aan dat het opgelost word dus ik 1 week later naar Klaster en alles is keurig opgelost ik kreeg zelfs een vervangende auto mee echt top garage Klaster en ze zijn ook heel vriendelijk ga er zeker weer kijken als ik een auto wil kopen


Ja, ik beveel dit aan

B uit Oldemarkt

13-04-2011
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk en behupzaam personeel.


Ja, ik beveel dit aan