Beoordelingen Vakgarage Kleijssen

8,8
135 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 135 beoordelingen

Jan uit Hilversum

07-05-2019
9,5

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: 's Ochtends gebeld voor een Vakgarage aankoopkeuring, maar dat lukte niet op dezelfde dag, wel een dag later. Wij konden niet wachten dus later nogmaals gebeld of vandaag dan een snelle inspectie mogelijk zou zijn. 'Geen probleem, rij maar langs', was het antwoord.
s' Middags met de aan te kopen auto naar Almelo gereden en de auto kon direct de werkplaats in. Na ruim een uur van grondige inspectie en uitleg en ook nog een proefrit samen met de monteur kreeg ik de boodschap: Prima auto!
Wat een uitstekende service, door bijzonder vriendelijke en deskundige mensen. Zeker een aanrader! Zou ik wat meer in de buurt wonen, dan zou dit zeker onze vaste garage worden!


Ja, ik beveel dit aan

Eddy uit Almelo

19-03-2019
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit ALMELO

19-03-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Voor de 2e keer dit garagebedrijf ingeschakeld voor een eenvoudige reparatie aan onze auto. En dit is opnieuw prima bevallen. De ontvangst was netjes, de reparatie snel uitgevoerd en de factuur was volgens de prijsopgave! Wij komen zeker terug!


Ja, ik beveel dit aan

Jorick uit Almelo

18-03-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Brenda uit ALMELO

18-03-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Snel en vakkundige hulp


Ja, ik beveel dit aan

Ruut uit Almelo

17-03-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer goed geholpen en houden me op de hoogte.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Reutum

15-03-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

jacob uit Vriezenveen

15-03-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Je word goed geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Jochem

15-03-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom hier al jaren, de service is alleen maar beter geworden. De medewerkers zijn erg vriendelijk en denken goed met je mee voor de best passende oplossing. Bijzonder fijne garage!


Ja, ik beveel dit aan

Henny uit Almelo

15-03-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan