Beoordelingen Vakgarage Leeuwenburg

9,9
8 beoordelingen
  • Service 9,9
  • Deskundigheid 9,9
  • Prijs/kwaliteit 9,9
1 t/m 8 van 8 beoordelingen

Barend uit Rhoon

29-09-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

E uit Hoogvliet

15-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zeer goed en vrouwvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit ROTTERDAM

01-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Arthur uit Barendrecht

20-12-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg over de verrichte werkzaamheden. Vervangen alleen die onderdelen die ook echt noodzakelijk vervangen moeten worden. Schone en opgeruimde garage. Snelle service. (Grote beurt + APK)


Ja, ik beveel dit aan

Henry uit Zeist

05-11-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Dank voor het snelle ophalen van onze aanhangwagen die op de A15 stond met een klapband. En daarna het repareren en zoeken naar een bijpassende velg die door de klap ook helemaal kapot was. Na 2 werkdagen konden we de aanhangwagen al weer ophalen.
Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen Henry Cretier


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Barendrecht

17-08-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn Ford Fiesta werd op mijn leeftijd een ongemakkelijke in- en uitstapauto. Terwijl wij op vakantie waren regelde Vakgarage Leeuwenburg voor ons een prachte 2e hands Opel Meriva, een automaat en keurig onderhouden, eigendom van een ouder iemand die niet langer kon rijden door de leeftijd. Vakgarage Leeuwenburg heeft ook nog geholpen de Fiesta voor een redelijke prijs te verkopen. Wij rijden weer heerlijk in een automaat met hoge instap en .... onze volgende auto wordt geleverd door Vakgarage Leeuwenburg.


Ja, ik beveel dit aan

Tesla uit Rotterdam

15-07-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer professioneel en snel geholpen. APK waar wij op konden wachten van een Tesla Roadster.


Ja, ik beveel dit aan

Frank L . uit Rotterdam Z.

28-09-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer prettige ervaring , alles zoals afgesproken geregeld en eerst netjes gebeld over evt, uit te voeren reparaties bij APK e.d.

Ben zeer tevreden over persoonlijke benadering.


Ja, ik beveel dit aan