Beoordelingen Vakgarage Los Rijsoord

8,9
30 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 30 beoordelingen

Henk uit Papendrecht

02-06-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vakgarage Los is gewoon top


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Oosterhout

29-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn auto daar gekocht, zeer vriendelijk hele goede service .
Ook na aanschaf van de auto
Hele goede service. Breng de auto voortaan hier voor onderhoud. En mijn volgende auto zou ik zeker hier weer aanschaffen.
Top bedrijf top service

Marco (oosterhout


Ja, ik beveel dit aan

J.A. uit Dordrecht

29-05-2019
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geen speciale opmerkingen


Ja, ik beveel dit aan

Edward uit Rotterdam

28-05-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Breng nu al een jaar of 5 2x jaarlijks mijn auto naar Los Rijsoord. Altijd kordate, integere en klantvriendelijke behandeling. En technisch goed personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Christa uit Barendrecht

26-05-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Toen ik met pech stond, kwam zij mij ter plekke helpen. Daarnaast ook altijd fijne hulp bij zowel de aanschaf van een auto als bij onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit Zwijndrecht

25-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Rotterdam

24-05-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima personeel, goede service en sfeer. Onderhoudsprijzen niet te duur. Tweedehands auto's zien er prachtig uit.


Ja, ik beveel dit aan

M uit Ridderkerk

24-05-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-05-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen week onze huidige auto ingeruild voor een occasion bij Vakgarage Los Rijsoord. Erg goed geholpen en we zijn blij met onze aanschaf! Vriendelijk personeel en alles netjes snel geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Den Haag

24-05-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan