Beoordelingen Vakgarage Middelwout

8,8
751 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
711 t/m 720 van 751 beoordelingen

Rob uit Alphen aan den Rijn

04-06-2012
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betrouwbaar bedrijf. Eerlijk advies tegen redelijke prijzen. Verkoper nam alle tijd voor me en was niet opdringerig. Daarnaast hebben ze een neus voor leuke auto's die net iets extra's hebben waardoor je toch iets aparts koopt.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-06-2012
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

31-05-2012
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Uitermate tevreden. Wij komen zeker terug


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Berkel en Rodenrijs

25-05-2012
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een Opel Tigra twintop gekocht via dit bedrijf.
Vriendelijk geholpen en een goed gevoel.
De kwaliteit van de service zal zich op termijn moeten bewijzen, een verkoop gaat immers altijd goed.
Maar belangrijk voor nu is dat alle afspraken zijn nagekomen en de auto op tijd klaar stond.
Qua prijsstelling, ik heb een eerlijke prijs gekregen voor mijn oude auto en een eerlijke prijs betaald voor de aangeschafte auto.
Dus geen budgetdeal, heb ik ook niet om gevraagd en is in mijn ogen ook niet wenselijk.
Ik denk nog altijd dat kwaliteit boven het toe te leggen bedrag gaat.
De onderstaande cijfer zijn dan vooral ook op basis van een verwachting voor de toekomst en de huidige aanschaf en levering.


Ja, ik beveel dit aan

Sandra uit Boskoop

25-05-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: altijd een zeer prettig en deskundig bedrijf
vriendelijke mensen
normale prijzen voor auto onderhoud


Ja, ik beveel dit aan

Rinus uit Zoetermeer

13-05-2012
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een eerlijk bedrijf met een transparante visie. Ik heb hier nu al vijf of zes auto's gekocht en ben zeer tevreden en kan het iedereen aanraden.
Deskundigheid en goede voorlichting staan voorop en de benadering is vriendelijk, behulpzaam. Als je er weggaat, heb je gewoon een goed gevoel.


Ja, ik beveel dit aan

Elly uit Alphen aan den Rijn

10-05-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Snel geholpen, zeer vriendelijk tegen een goede prijs.
Toppie


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-05-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-05-2012
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Alphen aan den Rijn

27-04-2012
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan