Beoordelingen Vakgarage NEWO

8,7
322 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
311 t/m 320 van 322 beoordelingen

Mike uit Soest

12-02-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Soest

13-04-2015
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Sascha uit Utrecht

04-03-2015
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Tijmen uit Soest

03-01-2013
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een goed begin van het nieuwe jaar!
Ik dacht dat het 2013 niet goed begon omdat ik nieuwjaarsdag meteen autopech had met mijn xsara picasso van 5 jaar oud. Er bleek een moer bij de motorophanging losgetrild waardoor de ophangbeugel losgeschoten was.
Vandaag de auto opgehaald bij NEWO en ik hoefde helemaal niets te betalen. Dat zijn nog een goede nieuwjaarswensen!
Ik ben heel tevreden over deze garage. Ik kom er al een jaar of 8.
Piet, de eigenaar, denkt actief mee om betaalbare oplossingen te vinden. De communicatie over werkzaamheden is altijd duidelijk. De prijs valt regelmatig mee.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Hoogland

22-04-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit is een heel erg goede garage.Ik kom er al wat jaren en het werd tijd dat ik eens een reactie schrijf. Altijd een perfecte service, en ik heb geen twijfel over de deskundigheid, dit zijn vakmensen die echt alles van auto's weten. Naar mijn ervaring kunnen ze ook uitstekend omgaan met de verschillende merken auto's en zijn op de hoogte van alle ins en outs. Dit is een garage die 100 % betrouwbaar is en waar men nog plezier heeft in goed werk leveren en niet alleen maar interesse heeft in de centen. Ja, waar vind je dat nog. Ik ben echt heel positief, dus vandaar een 10, want dit is met afstand de beste garage waar ik geweest ben.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Soest

22-02-2012
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Al onze (bedrijfs)auto's zijn bij Newo in onderhoud. Wij zijn erg tervreden over de kwaliteit en communicatie met Newo. Ook als er pech onderweg is kunnen we altijd op Newo rekenen!

Een tervreden klant uit Soest


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Amersfoort

06-11-2011
5,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na een poos "vaste" klant te zijn geweest voor APK en klein onderhoud aan mijn auto's, diende er een grotere reparatie zich aan. De diagnose van een verbrande klep is door Newo gesteld, en ik heb uiteindelijk besloten de auto bij hun te laten repareren. Nu drie weken later heb ik mijn auto weer terug. De kop is vervangen, samen met de bougies, bobines en kabels, echter loopt de auto niet goed. Zelf heeft de chef mij gezegd dat ze er "liever nooit aan waren begonnen". Waarom de auto nog niet goed loopt kunnen ze niet achterhalen. De auto is compleet van slag, wat wel raar is, aangezien de motor vóór de reparatie zelfs op 3 cilinders nog prima draaide. Eén voordeel: ze hebben de kosten voor het zoeken naar het probleem niet doorberekend. Dat siert ze dan weer wel.

Mijn advies: voor apk en klein onderhoud is dit een prima bedrijf. Maar zodra de reparaties wat groter worden en de auto's modernere technieken bevatten, is de kennis en kunde niet in huis om de auto goed te herstellen.


Paul uit Soesterberg

26-10-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vanmiddag voor de eerste keer geweest, met een onduidelijk trillen van onze fiat Panda. Na een proefrit met de monteur en bruginspectie bleken de fusee kogels de waarschijnlijke boosdoener.
Maar het kon rustig wachten tot de APK begin volgend jaar.
Was nog nooit bij de garage geweest een er hoefde niet betaald te worden. Waar vind je dit nog.
De APK en verder onderhoud gaat zeker hier worden uitgevoerd.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Achillesdreef 6

05-10-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Newo Vakgarage is een eerlijk en goed werkend bedrijf.
Mijn ervaringen zijn dat ik hier vorig jaar een auto bracht waar veel aan bleek te moeten gebeuren. In plaats van Veel garages die zeggen het is de reparatie waard, zei Newo, Nee echt, doe het maar niet want het is niks meer!~Nu Vorige maand langs geweest voor een Grote beurd van mijn Clio. Deze zonder problemen om kunnen zetten naar een kleine beurt en de opdracht is succesvol uitgevoerd! Daarom geef ik Newo een algemeen Cijfer van 9,5!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-05-2011
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan