Beoordelingen Vakgarage Noordersluis

8,2
15 beoordelingen
  • Service 8
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 15 beoordelingen

Anoniem

16-02-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

martin uit Lelystad

02-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

John uit Lelystad

16-05-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben dit jaar voor de 2de keer bij deze garage en ben hier vorig jaar terechtgekomen, nadat ik al enkele jaren het vertrouwen in mijn eigen garage kwijt ben geraakt. Services en afspraken over prijs/afhandeling van reparaties etc. zijn positief verlopen, waardoor ik best heel tevreden ben. Auto blijft dan ook bij deze garage in onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Yvette uit Lelystad

10-05-2017
2,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Meerdere keren geweest maar na de laatste keer nooit meer. Mijn stuurbekrachtiging was 2 maal uitgevallen dus even laten checken bij de vakgarage. Daar werd mij na onderzoek verteld dat er sprake was van een permanente storing en de motor van de stuurbekrachtiging volledig vervangen moest worden; €1000,-. Omdat ik twijfelde of mijn auto dat nog waard was, ben ik gaan vragen bij een andere garage. Deze heeft de boel onderzocht en kwam tot een geheel andere diagnose: er was sprake van een tijdelijke storing en een storing in mijn accu. Advies; rij eens een lekker lang stuk en kijk dan nog maar eens of de stuurbekrachtiging uitvalt. Advies opgevolgd. Tot op heden (enkele maanden later) nog geen klachten gehad... ik voel me dus aardig bedonderd en kom hier dus ook niet meer terug.


J uit Lelystad

21-03-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Lelystad

05-11-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Voor een lastige reparatie was ik op zoek naar een goede garage in Lelystad. Na een aantal garages te hebben gezien ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij Vakgarage Noordersluis.
Hier kreeg ik geen vaag gedoe over de prijs maar een schatting waar ik wat aan had.
De volgende dag was mijn autootje weer klaar en de reparatie was goed gegaan, dit had heel anders kunnen uitpakken aangezien er draadeinden uitgeboord moesten worden.
De prijs van de reparatie lag aanzienlijk lager dan waar ik rekening mee hield, super!
Vakgarage Noorderluis heeft een nette, opgeruimde werkplaats met vakmensen.
Absolute aanrader en bedankt Vakgarage Noordersluis.


Ja, ik beveel dit aan

Ineke uit lelystad

28-07-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vriendelijke mensen die erg hun best doen om je te helpen en mee te denken.
M.i. deskundig en betaalbaar. Door mijn zoon hier terechtgekomen en geen moment spijt.


Ja, ik beveel dit aan

F uit Lelystad

11-05-2016
3,5

Reden bezoek: Andere reden


Jeffrey

05-02-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vorige week langs geweest voor een afspraak en vandaag snel en voordelig gerepareerd en APK gekeurd.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Lelystad

02-09-2015
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: kleine beurt, op tijd geholpen ,mijn tweede kennismaking met dit
bedrijf.Laat voortaan mijn auto hier in onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan