Beoordelingen Vakgarage Oudewater

8,9
19 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 19 beoordelingen

Babette uit Oudewater

23-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben erg blij met Vakgarage Oudewater! heb me auto daar voor onderhoud. word goed uitgevoerd en kan altijd een leenauto mee krijgen dus top!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Oudewater

16-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer kundige mensen werken hier. Altijd goed geholpen. Prijs kwaliteit is super.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-09-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Recentelijke mooie KIA gekocht bij Vakgarage Oudewater.
Vriendelijk en no-nonsense. We waren er snel uit en ben super tevreden met mijn aankoop.

Bedankt John!


Ja, ik beveel dit aan

L. uit Ede

10-09-2015
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een prachtige BMW cabrio bij John Blom gekocht. De onaangekondigde ontvangst in Oudewater was prettig en John wist veel van de historie van de auto. Hij komt betrouwbaar en professioneel over. Omdat we nog een andere auto wilden bezichtigen, heeft John een offerte gemaakt. Uiteindelijk hebben we voor deze auto gekozen en hier tot nu toe geen spijt van gehad.


Ja, ik beveel dit aan

H.

08-07-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een gebruikte auto gekocht bij Vakgarage Oudewater . Wij werden netjes te woord gestaan door John Blom en we konden de auto rustig bekijken. Na een proefrit en een kopje koffie hebben we de aankoop gedaan. Wij hebben zelf gekozen de auto zo mee te nemen. Na 2 dagen hadden we toch een mankement ontdekt dat de airco niet goed werkte. Wij hebben de Vakgarage gebeld en er werd verteld dat we langs konden komen om er naar te kijken. Nu bleek de airco niet voldoende gevuld te zijn en de heren van de garage hebben dit gelijk en helemaal kosteloos gedaan. Chapeau ! Verder zeer tevreden over dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

H.

07-07-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een gebruikte auto gekocht bij Vakgarage Oudewater . Wij werden netjes te woord gestaan door John Blom en we konden de auto rustig bekijken. Na een proefrit en een kopje koffie hebben we de aankoop gedaan. Wij hebben zelf gekozen de auto zo mee te nemen. Na 2 dagen hadden we toch een mankement ontdekt dat de airco niet goed werkte. Wij hebben de Vakgarage gebeld en er werd verteld dat we langs konden komen om er naar te kijken. Nu bleek de airco niet voldoende gevuld te zijn en de heren van de garage hebben dit gelijk en helemaal kosteloos gedaan. Chapeau ! Verder zeer tevreden over dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

jaap

07-07-2015
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: gebruikte auto gekocht met airco (volgens advertentie site en deze garage.na een week kwamen wij er achter dat er helemaal geen aircopomp onder de motorkap zat (had je maar onder de motorkap moeten kijken was later het commentaar van eigenaar j. blom) na contact te hebben gehad met de vorige eigenaar van deze auto bleek dat deze had gemeld aan de hr. blom dat de airco stuk was en dat de kapotte pomp in een doos achterin de auto stond ,en dat er een kortere riem was aangebracht onder de motorkap, en de orginele riem /v snaar eveneens in de doos zat. dit werd ons echter niet gemeld bij de aankoop, wel dat er misschien een schakelaar niet goed werkt of dat de airco bijgevuld moet worden. vakgarageaoudewater wist willens en wetens dat er geen aircopomp op de auto zat dus kon de airco niet werken .wij voelen ons door vakgarage oudewater ronduit opgelicht ,omdat wij na veel gedoe met de stichting vakgarage (die bemiddelde voor ons) de auto terug konden brengen maar niet voor de aankoopprijs omdat de auto na vierweken toch wel minder waard zou zijn. dankjewel vakgarage oudewater voor deze service waarvan jullie zelf beweren dat die hoog in het vaandel staat .belazerd zijn wij , helaas, een mooie garage en aardige mensen is nog geen garantie dat je niet opgelicht of bedrogen wordt.


Robert uit Waalre

09-02-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij John een gebruikte auto gekocht. Deze is heel netjes en goed afgeleverd. Na korte tijd kwam er ondanks de goede zorgen toch een mankement aan wat vervolgens zeer snel en zonder problemen direct opgelost is. Echt een bedrijf waar je goed kunt komen en waar je goede afspraken mee kunt maken. Absoluut een betrouwbaar bedrijf. Een volgende keer is dit het eerste adres waar ik weer voor een auto ga kijken.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Oudewater

29-12-2014
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Fijne garage met een uitstekende service .


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Oudewater

29-12-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren klant bij Vakgarage Oudewater. Zeer deskundig en vriendelijk personeel. Ik heb een wat oudere auto maar door goede onderhoud en reparatie komt het wagentje nog elk jaar goed door de keuring heen zonder al te veel onkosten.

Ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan