Beoordelingen Vakgarage Paul Kuijpers

8,6
9 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 9 van 9 beoordelingen

Ilse uit Sint-Oedenrode

20-08-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben hele goede ervaring met de garage. Super goede en snelle service!


Ja, ik beveel dit aan

Cindy uit Utrecht

01-07-2016
9,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ontzettend positieve ervaring met Vakgarage Paul Kuijpers gehad bij de aanschaf van een occasion. Een aantal gebreken die tijdens de garantieperiode ontstaan zijn, zijn kosteloos gerepareerd zonder enige discussie. Zelfs toen er iets gemaakt moest worden nĂ¡ de garantieperiode (de constatering van het gebrek was wel tijdens de garantieperiode), was dit geen probleem en is alles kosteloos vervangen. Absoluut een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

ruud uit oisterwijk

07-01-2016
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goede service ,in geval van directe reparatie al div malen snel geholpen ,of reparatie of noodvoorziening of leenauto


Ja, ik beveel dit aan

Geert uit Tilburg

27-08-2013
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Caroline uit Oisterwijk

27-05-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Afgelopen woensdag stond ik achter de nettorama en wees een aardige man mij op mijn lekke band. Je kent mij inmiddels een beetje dus je begrijpt dat ik in paniek schoot. En wat doe je dan? Je vader bellen, maar ja, die is op vakantie. Jouw bedrijf was het enige dat me te binnen schoot. Het was 18:50 dus ik belde puur op goed geluk dat er nog iemand zou zijn.
My life saver Arjon nam op. Hij is zo lief en super aardig geweest om mij te komen redden terwijl hij niet eens wist dat ik klant ben bij jou.

Dit vind ik zo geweldig dat ik jou en uiteraard vooral Arjon dit compliment wil maken. Ik kan er weer tegen aan.

Onwijs dankjewel.

Groetjes,
Caroline Smit


Ja, ik beveel dit aan

Wilco uit Oisterwijk

02-12-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

MARIAN uit Oisterwijk

17-06-2012
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Oisterwijk

03-04-2012
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

arnold uit oisterwijk

28-03-2012
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan