Beoordelingen Vakgarage Peeten Baarlo

9,1
16 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 16 beoordelingen

MFM uit Roosendaal

08-04-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet een interessante occasion bij dit bedrijf gevonden. Een op zondag verstuurde email waarin ik blijk gaf van mijn interesse, werd binnen een uur al beantwoord.

In een week met regelmatig contact, werd duidelijk dat Peeten B.V. beschikte over een volledige onderhoudshistorie van de betreffende auto en ze zeer welwillend bleken op alle vragen helder, duidelijk en eerlijk antwoord te geven.

Er werd veel moeite gedaan, vooral spontaan, om de auto binnen een week in de best mogelijke staat te brengen om voor verkoop te kunnen presenteren.

De ontvangst in de showroom was zeer attent en hartelijk. De mogelijkheden om de auto te bekijken en uit te proberen meer dan goed. Ook op aanvullende vragen werd eerlijk antwoord gegeven en aanvulling gezocht in extra expertise waar nodig.

Ik meen dat de geleverde service (prima) en de kwaliteit van de auto, heel goed in verhouding staan met de gevraagde prijs, waarbij zowel koper als verkoper naar volle tevredenheid tot een overeenkomst konden komen.

Al met al een heel aangename ervaring om bij dit bedrijf een auto te hebben gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Hout-Blerick

14-03-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al weer vele jaren vaste klant bij Peeten. Service, vriendelijkheid en meedenken zorgt er voor dat je blijft. Zo simpel. Toch??😉👍


Ja, ik beveel dit aan

Barney uit Cuijk

13-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: In oktober 2018 een Mazda 3 diesel gekocht bij Peeten via mijn werkgever. Traject van offerte tot en met aflevering (begeleid door Joost Brauer) is zeer soepel gelopen, zelfs bij aflevering nog enkele praktische tips voor diefstalpreventie gekregen!

Daarnaast ook privé CX-5 in onderhoud bij Peeten. Ook in dit geval goede service (onder andere winterwielen gevonden) en deskundige telefonische hulp bij praktische vragen. Kortom, zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Barney uit Cuijk

28-02-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: In oktober 2018 een Mazda 3 diesel gekocht bij Peeten via mijn werkgever. Traject van offerte tot en met aflevering (begeleid door Joost Brauer) is zeer soepel gelopen, zelfs bij aflevering nog enkele praktische tips voor diefstalpreventie gekregen!

Daarnaast ook privé CX-5 in onderhoud bij Peeten. Ook in dit geval goede service (onder andere winterwielen gevonden) en deskundige telefonische hulp bij praktische vragen. Kortom, zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Barney uit Cuijk

27-02-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: In oktober 2018 een Mazda 3 diesel gekocht bij Peeten via mijn werkgever. Traject van offerte tot en met aflevering (begeleid door Joost Brauer) is zeer soepel gelopen, zelfs bij aflevering nog enkele praktische tips voor diefstalpreventie gekregen!

Daarnaast ook privé CX-5 in onderhoud bij Peeten. Ook in dit geval goede service (onder andere winterwielen gevonden) en deskundige telefonische hulp bij praktische vragen. Kortom, zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Venlo

08-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweest voor een nieuwe of gebruikte Mazda, super geholpen. Gesproken over privatelease zowel voor een nieuwe als gebruikte auto. Keuze gemaakt voor een gebruikte CX5. Offerte private lease gevraagd echter toen werd mij kort aan de te lkefoon verteld dat dit niet mogelijk was. Leaseprijs zou nagenoeg hetzelfde zijn als die van een nieuwe.... Gemiste kans...


Bernard uit Baarlo

19-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een top bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

anita uit Baarlo(L)

12-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Arnold uit MOLENSCHOT

19-07-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Michelle uit Venray

22-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Net mijn nieuwe Mazda opgehaald bij Vakgarage Peeten. Naar mijn mening werkt er vakkundig en vriendelijk personeel. Je wordt er prima geholpen.
Bedankt voor de goede service!


Ja, ik beveel dit aan