Beoordelingen Vakgarage Pelgröm

8,8
237 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
221 t/m 230 van 237 beoordelingen

bertus uit warnsveld

11-11-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Betrouwbare mensen


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Warnsveld

11-11-2013
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: wij hebben er meerdere gebruikte auto's gekocht met alle tevredenheid ook komen wij hier voor de onderhoud van onze auto's

ook hebben wij meerdere nieuwe klanten aangebracht


Ja, ik beveel dit aan

Kirsten uit Voorst

11-11-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Je word er altijd keurig en zonder problemen geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Andre uit Klarenbeek

08-11-2013
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

evert uit laren

29-10-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: dit jaar 2 gebruikte auto's gekocht.
zeer goed advies over aanschaf en een goede inruilwaarde.
Pelgrom staat bekent om zijn uitstekende garantie en die hebben we nodig gehad
(kapote automaat ) det is keurig opgelost en vervangen door de garage en gedurende de reparatie tijd een goede leenauto meegekregen waar niets voor in rekening gebracht werd. na de reparatie toen auto wer omgeruild werd er zelfs nog een prachtige bos bloemen aan ons gegeven voor de overlast.
Dit allemaal voor een fiat panda van het jaar 2004

Kortom een garage die ik nog nooit heb meegemaakt voor wat betreft klantvriendelijkheid en service.
Dit betrft de verkoop en receptie en de werkplaats .
Men weet van elkaar wat er gebeurt en dat merk je wel zeer behulpzaam.....


Ja, ik beveel dit aan

e uit NEEDE

23-10-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

henri uit voorst

18-10-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: prima bedrijf laat onze auto`s daar altijd keuren no nonsens lekker dichtbij prima service.


Ja, ik beveel dit aan

Brigitte uit Voorst

15-10-2013
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Pim uit Voorst

11-10-2013
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een plezierig en betrouwbaar autobedrijf met vriendelijke medewerk(st)ers waar ze altijd voor je klaar staan met deskundig advies en betaalbare reparaties. Ook met twee pechgevallen bij Hoevelaken op de A1 en in Gorssel stonden ze voor me klaar!


Ja, ik beveel dit aan

André uit Zutphen

25-06-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jarenlang wordt ik goed en deskundig geholpen met alle facetten die bij autorijden komen kijken.


Ja, ik beveel dit aan